To je to što me zanima!

Chelsea otpustio Ballacka i Colea, Wenger želi Engleza

Londonski nogometni klub sinoć je otpustio svoja dva iskusna vezna nogometaša. Michael Ballack i Joe Cole slobodni su igrači i mogu tražiti novi klub
Vidi originalni članak

Joe Cole i Michael Ballack mogu tražiti novi klub. Chelsea je sinoć otpustio dva svoja iskusna veznjaka isključivo zbog previsokih financijskih zahtjeva dvojice igrača. Joe Cole (28) nedavno je odbio produženje ugovora i tjednu plaću od 90.000 funti jer je želio primati do 150.000 funti koliko dobivaju najveće zvijezde kluba. Kako mu ugovor prestaje vrijediti ovog ljeta Joe je već ranije osluškivao ponude drugih klubova. No sada se Chelsea povukao iz pregovora i Cole je od 1. srpnja slobodan igrač te svim snagama može krenuti u potragu za novim klubom. Čini se kako je i taj posao na pola puta s obzirom da se engleski reprezentativac prije puta u Afriku sastao s menadžerom Arsenala Arseneom Wengerom. No u igri je još uvijek i Harry Redknapp sa svojim Tottenhamom gdje bi mu dobro došla pomoć europski iskusnog Joea Colea.
Michael Ballack (33) je još jedan veznjak koji ovo ljeto sigurno napušta Chelsea. Nijemac je želio jednogodišnje produljenje ugovora uz istu plaću kao do sada što se kosi s odlukom čelnika Chelseaja o rezanju plaću u skladu s financijskom krizom. I Ballack je u potrazi za novim klubom.
- Želimo im se zahvaliti na vjernosti posljednjih godina i zaželiti im sve najbolje u nastavku nogometne karijere - stoji u službenom priopćenju Chelseaja.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • chelsea_fan 09.06.2010.

    \"hibasic\" potpisujem sve šta si rekao =))

  • hibasic 09.06.2010.

    Ballack je legenda i žao mi je da odlazi godinu-dve ranije nego sam mislio..odličan je bio u Chelsiju i Hvala mu..što se tiče Cole-a šteta da odlazi jer mislim da je odličan iako traži previše..tko god ga kupi uloženo će mu se vratit..ali Chelsea je među 5 najboljih klubova na svijetu(meni najnajnaj) i neće ni osjetit manjak ove dvojice..jedva čekam da vidim nove zvjezde na SB..17.7.igraju prvu prijateljsku sa Christal pallace ,a onda 23.7.protiv Ajaxa također prijateljska...nije bitno gdje jer obje dobivaju..(obje igraju u gostima).. CHELSEA FAN FAMILY FROM ISTRA..

  • chelsea_fan 09.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare