To je to što me zanima!

Chelsea pobijedio Romu, Tin Jedvaj slabo reagirao kod gola

U prijateljskoj utakmici u Washingtonu Chelsea je preokrenuo Romu nakon zaostatka od 1-0 i gola Lamele. Pobjedu 2-1 donijeli su Lampard i Lukaku
Vidi originalni članak

Nogometaši Chelseaja u noći na nedjelju po našem vremenu svladali su Romu u prijateljskoj utakmici igranoj na stadion Robert F. Kennedyja u Washingtonu.

Londončani su u SAD-u došli do pobjede protiv 'vučice' 2-1 nakon što je 'blues' bio u zaostatku. Roma je povela u 21. minuti nakon katastrofalne reakcije golmana Marka Schwarzera, kojemu je pobjegla povratna lopta Bertranda. Ista se odbila od stative, a onda je dotrčao Erik Lamela i zakucao za vodstvo talijanske momčadi 1-0.

No Chelsea je u nastavku priredio preokret, prvo sjajnim golom Franka Lamparda s 20 metara za izjednačenje, a onda Romelua Lukakua za 2-1 u 89. minuti.

Tin Jedvaj, koji je ušao u igru u 78. minuti zajedno sa svojim braničima je loše reagirao ne uspjevši zaustaviti Dembu Ba, koji se prošetao kroz 16-erac i asistirao Lukakuu povratnom loptom za pobjednički gol.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Matija_Vt_1 11.08.2013.

    Nisam ja rekao da ti ne zarađuješ , nego da on zarađuje , ali imaj malo respeckta prema njemu !!

  • Zvecko_1 11.08.2013.

    Kada Rooney dodje e onda Chelsea ide po titulu.

  • fzd 11.08.2013.

    ovaj gol rome koliko god bio kriv golman kriv je i obrambeni igrac koji izgleda da jos nije naucio da se golmanu lopta ne vraca u smijeru gola

Komentiraj...
Vidi sve komentare