To je to što me zanima!

Chicago Bullsima LeBron James došao za nagradu...

Pobjedom u Charlotteu Chicago Bullsi osigurao osmo mjesto nastup u play-off-u u Istočnoj konferenciji i okršaj s Clevland Cavaliersima
Vidi originalni članak

Do All Star utakmice Toronto Raptorsi držali su peto mjesto Istoka i pucali na ulogu nositelja, no nakon nje dobili su samo 11 od 30 utakmica i ostali bez play-offa. U izravnom okršaju u nedjelju prestigao ih je Chicago, a zatim pobjedama u posljednja dva dana sezone zadržao osmu poziciju, pa će u subotu početi okršaj s LeBronom Jamesom i njegovim Clevelandom.
- Šokirajmo svijet - povikao je Joakim Noah nakon ključne pobjede Chicaga kod Charlottea, momčadi koju je nedavno kupila legenda Chicaga Michael Jordan.
Svi Bullse vide kao topovsko meso. Momčad je napadački veoma ograničena, igrat će protiv najdominantnije momčadi sezone, a ne pomaže ni sukob u vrhu stručnog stožera. Otkrilo se da je generalni menadžer John Paxson naguravao trenera Vinnyja Del Negra pokušavajući ga isprovocirati i dobiti povod da ga otpusti. No ni lani im nisu davali nikakve šanse protiv Bostona, ali mladi su Bullsi odveli ondašnje branitelje naslova do krajnjih granica i rekordnih sedam produžetaka u sedam utakmica jedne od najluđih serija u doigravanju NBA lige ikad. I dok se Cavaliersi spremaju za Chicago, Kobe Bryant i Lakersi čekaju Oklahoma City s 21-godišnjim Kevinom Durantom, koji je s 30,1 poenom u prosjeku završio sezonu kao najmlađi prvi strijelac u povijesti lige.
- Uopće nisam na to računao uoči sezone, ali sjajno je ući u povijest. Osobito jer smo usput dobili 50 utakmica - rekao je Durant.
Ipak, teško će protiv Lakersa. Štoviše, teško će itko spriječiti okršaj Kobea i LeBrona u finalu.


ISTOK
Cleveland (1) - Chicago (8)
Boston (4) - Miami (5)
Orlando (2) - Charlotte (7)
Atlanta (3) - Milwaukee (6)

ZAPAD
LA Lakers (1) - Oklahoma City (8)
Denver (4) - Utah (5)
Dallas (2) - San Antonio (7)
Phoenix (3) - Portland (6)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Darxsys 15.04.2010.

    serija kao protiv Bostona se desi jednom u milijun godina. Ne valja biti preoptimistican kad ides na Cleveland bolji nego i prosle sezone sto je bio.

  • mo88 15.04.2010.

    povali me boston sinoć za 600 KM

Komentiraj...
Vidi sve komentare