To je to što me zanima!

Chicharito: Ronaldo je najbolji u povijesti, ali onaj bucmasti

Ronaldo el Gordito, odgovorio je bez imalo oklijevanja meksički napadač Real Madrida na pitanje o tome tko je prema njegovom mišljenju najbolji napadač ikad
Vidi originalni članak

Javier ‘Chicharito’ Hernandez dugo je čekao svojih 'pet minuta' u dresu Reala. Kada se Karim Benzema ozlijedio, meksički je reprezentativac 'eksplodirao' na travnjaku i u tri utakmice zabio četiri gola. 

Sada su napadača Real Madrida puni mediji, a u gostovanju na radio emisiji 'El Larguero' Chicharita su upitali i tko je najbolja 'devetka' koju je on ikada vidio. Meksikanac nije oklijevao niti sekunde:

- Ronaldo, al' onaj debeli - rekao je Chicharito uz smiješak što je svog idola prozvao bucmastim, a pitanje je hoće li njegovom portugalskom suigraču biti do smijeha kada sazna za ovu izjavu koja se vrlo vjerojatno neće svidjeti niti njegovom treneru Carlu Ancelottiju uoči napetog kraja sezone. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • MarkoBertak 02.05.2015.

    pa da je taj mogao i htio trčat kao recimo Messi i CR pa di bi mu kraj bio... kad se samo sjetim njegovih driblinga naježim se definitivno igrač sa najboljom tehnikom ikad svaka čast Messiju,Cristianu,Ronaldihnu i td al za mene je Ronaldo najbolji

  • Grabb 02.05.2015.

    Tekst od prije dva dana na drugim poratalima isto kao i onaj o izjavi Figa za Messia... Možete barem isti dan prekopirati i ubaciti pa da večini čitatelja nije jasno ko od koga kopira? Ovako svi znamo da ste zadnji sa objavama svih događanja.

  • Stručni komentator 02.05.2015.

    Il Fenomenoooooooooo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare