To je to što me zanima!

Chiellini ne igra protiv Engleza, ozlijeđeni Franck Ribery i Nasri

U nedjeljnome četvrtfinalu Eura protiv Engleza Talijani će nastupiti bez najboljega braniča Chiellinija. Ni Francuzima ne cvjetaju ruže. Ribery i Nasri su ozlijeđeni...
Vidi originalni članak

Otpao je Juventusov ljevonogi stoper Giorgio Chiellini zbog ozljede bedrenog mišića zadobivene u srazu trećeg kola C-skupine protiv Iraca. Liječnik reprezentacije Enrico Castellacci rekao je da će ga on i njegovi kolege iz liječničke službe nastojati osposobiti za polufinale izbori li Italija plasman među četiri najbolja sastava.

Francuzima je pak u subotnjem četvrtfinalu protiv Španjolaca upitan nastup dvojice ponajboljih igrača, Francka Riberyja i Samira Nasrija. Bayernov je napadač prekinuo trening u srijedu poslijepodne nakon samo tri minute zbog boli koju je osjetio u lijevoj peti. Zasad nije poznato koliko je ozljeda ozbiljna.

Zbog udarca dobivenog u predjelu koljena trening je preskočio Samir Nasri. Njegov je problem, čini se, nešto lakše prirode.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Mućki provokator 21.06.2012.

    Bit će to pakleno dobra utakmica sa puno nervoze. Želim da englezi prođu, ali mislim da će se ipak talijani zguzit nekako....

  • El Tractor 21.06.2012.

    Englezi po meni to prolaze iako ne briljiraju,uz fantastičnog Rooneya velike su šanse...

Komentiraj...
Vidi sve komentare