To je to što me zanima!

Chris Cyborg potpisala za UFC i poručila Rondi: Sad si moja!

Dođi, dođi. Nemoj se bojati. Jedanput si već pobjegla od mene. Evo, došla sam ja k tebi, rekla je Cyborg, prema mnogima jedina koja može pobijediti Rondu Rousey
Vidi originalni članak

Cristiane Justino Venancio (29), poznatija pod imenom Chris Cyborg, potpisala je u srijedu ugovor s UFC-om. Po mnogima najbolja MMA borkinja, stavila je potpis na ugovor nakon kojeg svi očekuju samo jedno. Borbu i napad na Rondu Rousey, suverenu vladaricu bantam kategorije. 

- Vratila sam se i dolazim po tebe - poručila je Brazilka neporaženoj Amerikanki Rondi Rousey, koja je nedavno obranila naslov u bantam kategoriji najbržim prekidom u povijesti ženskog UFC-a.

- Nakon borbe protiv Ronde, umirovit ću se ili otići u filmsku industriju. Možda i pobjegnem u muha kategoriju, kao što je ona pobjegla od mene. Da bi bila najbolja, moraš dobiti najbolju - poručila je Cyborg Rondi.

No neće još doći do te borbe. Brazilka prvo mora skinuti kilograme kako bi se mogla boriti protiv Ronde u bantam kategoriji. To je bio i jedan od uvjeta kod potpisa za UFC, otkrio je Dana White. 

Drugi uvjet je da Cyborg odradi barem jednu borbu u Invicta FC-u i tek onda može izazvati Rondu Rousey. Iz krugova UFC-a tvrde kako bi ta borba mogla biti na rasporedu u prosincu ove godine.

- Dođi, dođi. Nemoj se bojati. Da bi došlo do borbe, potrebne su dvije borkinje. Fanovi žele ovaj meč, a ti samo pričaš. Poštuj njihove želje - nastavila je s provokacijama Cyborg.

Ronda Rousey drži svoj pojas u bantam kategoriji. Slavila je Amerikanka u svih 11 borbi, a dulje od jedne runde protiv nje izdržala je tek Miesha Tate. Mnogi smatraju kako njezinu dominaciju može prekinuti jedino - Cyborg.

REUTERS/PIXSELL
REUTERS/PIXSELL
REUTERS/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 29

  • dave 05.04.2015.

    ronda je dokaz da sminka cini cuda...uvijek sam govorio da je zena bez sminke ko auto bez alu felgi i spojlera..hh

  • Baba s cigarom 29.03.2015.

    Šteta što će Cyborgica natući Rondi ovaj lijepi nosić.

  • JoJo44 27.03.2015.

    u nekakvom idealnom scenariju do ove super borbe bi trebalo doći tek u drugoj polovici 2016. Cyborg prvo treba zadovoljiti kilažu u Invicti, a u 7. mjesecu brani naslov u FW kategoriji(daleko je ona još od BW) Zuffa s njom ima potpisani ugovor samo da je zaštiti od Bellatora xD bori se u Invicti, a plaćena je od strane UFC-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare