To je to što me zanima!

Chuck Norris ipak nije najjači na svijetu? 'Onesvijestio me'

Svi su pričali o obitelji Gracie pa sam ih upoznao i trenirao s njima. S ocem, koji je malen čovjek, nisam se dobro proveo. Ugušio me, nisam se ni snašao, priča Chuck
Vidi originalni članak

Kad babaroga ide spavati, ona pogleda ispod kreveta i u ormaru da vidi ima li Chucka Norrisa, ovo je samo jedan u nizu viceva kojima se slavi svemoć legendarnog Amerikanca (72).

Ipak, Norris nije nepobjediv u stvarnom životu, a otkrio je to u intervjuu za Bloody Elbow.

- Bio sam u Rio de Janeiru na odmoru i počeo trenirati jiu-jitsu. U svakoj školi se spominjala obitelj Gracie pa sam morao saznati tko su - počeo je svoju priču Chuck.

Obitelj Gracie smatra se za pionire borilačkih vještina i najutjecajnije ljude u povijesti MMA-a.

- Upoznao sam ih i pitao mogu li trenirati s njima. Bio sam crni pojas u judu pa sam mislio da ću se solidno nositi s njima. Bio sam s Ricksonom Graciejem u parteru, igrao se sa mnom. Onda sam probao s ocem koji je malen čovjek. Uspio sam doći na njega, rekao mi je da ga udarim. Nisam htio, ali sam morao. Iduće čega se sjećam jest da sam se probudio iz nesvijesti. Grlo me boljelo, nisam mogao gutati, a on mi se ispričavao.

Usprkos bolnim uspomenama, rekli su mu da ima potencijala i da ostane s njima. Nije mogao jer je imao snimanje filma, ali već 28 godina trenira jiu-jitsu.

Mit je srušen, ali mi u to i dalje ne vjerujemo kada je to jedini čovjek zbog kojeg i kondukter u tramvaju mora kupiti kartu.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • P3TR1C 08.12.2012.

    Naravno da će bilo tko iz obitelji Gracie dovršit (natjerat na predaju ) bilo koga koji se prije nije bavio grapplingom/jiu jitsom....Pogledajte MMA borbe,gdje Royce Gracie natjera lika od 200kg Akebona na predaju,omoplatom...

  • Emil00 05.12.2012.

    Kak ste ludii jako haha clanak je trebao ici pod tech gore pise ovo nema veze sa sportom :S haha

  • WOMANIZER 05.12.2012.

    a jooooooooj kad se dočepa tog novinara koji je to izmislio i montirao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare