To je to što me zanima!

Cibalia dobila i produljila im muke: Zagreb još bez boda

Ni u sedmoj utakmici nogometaši Zagreba nisu uspjeli doći do boda. Cibalia im je u Kranjčevićevoj nanijela sedmi poraz golom Vitaića. 'Pjesnici' su promašili penal
Vidi originalni članak

Nogometaši Zagreba i Cibalije u petak su otvorili 7. kolo MAXtv Prve lige u Kranjčevićevoj u kojoj su domaći gledatelji još jednom svjedočili katastrofalnoj formi 'pjesnika'. Vinkovčani su slavili 1-0 te nanijeli Zagrebu i maksimalni sedmi poraz u sedam utakmica.

Domaćini su imali priliku doći u vodstvo u 27. minuti kad je Vojtuš srušen u Cibalijinom 16-ercu. Sudac Batinić pokazao je na bijelu točku, no Damir Šovšić nije uspio realizirati penal. Pogodio je vratnicu.

Ono što 'pjesnici' nisu realizirali, naplatila je Cibalia u 56. minuti kad Frane Vitaić nakon ubačaja s desne strane poentirao za vodstvo 1-0. Do kraja utakmice Zagrebaši su hvatali prvi bod, no ni u sedmoj utakmici to im nije pošlo za nogom.

7. kolo MAXtv Prva liga:

Zagreb - Cibalia 0-1 (Vitaić 56)

Idi na 24sata

Komentari 40

  • MALA RAJA 01.09.2012.

    Bravo Cibalija..ajmo trgnite se još stignete na polovicu ljestvice!!!

  • ZO RO 01.09.2012.

    Pa da tvoje selo igra u 1. ligi hahahahaha. Beseka treba maknut pod hitno,ima on igrača ali mu sjede na klupi jer ne plaćaju ispod stola.

  • user_48140 31.08.2012.

    a koliko ova cibalija ima sreće pa to je strašno nešto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare