To je to što me zanima!

Cibalia zabila tri Osijeku, kad ne može Cliftonvilleu

Nogometaši Cibalije u dvije utakmice kvalifikacija Europske lige nisu uspjeli zabiti gol Cliftonvilleu, amaterima iz Irske, ali jesu tri 'komada' Osijeku
Vidi originalni članak

Slavonski derbi Cibalije i Osijeka završio je uvjerljivim trijumfom CIbalije. Nogometaši momčadi iz Vinkovaca u dvije utakmice kvalifikacija Europske lige nisu uspjeli zabiti Cliftonvilleu, amaterima iz Irske, ali jesu tri 'komada' slabašnom Osijeku. Načeo ih je Mladen Bartolović, najnovije pojačanje, i to u 31. minuti i na najbolji se način predstavio domaćoj publici. Na 2-0 povisio je Parmaković u 65., a konačni rezultat postavio je Jurić pred sam kraj utakmice.
U posljednjoj utakmici prvog kola HNL-a, Slaven Belupo je uspio svladati Šibenik, još jednu hrvatsku momčad koja se nije proslavila u EUropi. 'Farmaceuti' su pobijedili s minimalnih 1-0, a jedini gol postiago je Kokalović, baš prije odlaska na odmor u svlačionicu.
HNL, 1. KOLO:
SLAVEN BELUPO - ŠIBENIK 1-0 (Kokalović 44')
CIBALIA - OSIJEK 3-0 (BARTOLOVIĆ 31', PARMAKOVIĆ 65', JURIĆ 88')

POREDAK:
1. HAJDUK, 2. DINAMO, 3. CIBALIA, 4. KARLOVAC...
13. HRV. DRAGOVOLJAC, 14. INTER, 15. OSIJEK, 16. ISTRA 1961

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_37063 25.07.2010.

    mislim da je cibalia namistila utakmicu protiv clifto....jer se ne ispalti njima igrati u europi, ima tu puno troskova puta, smjestaja, itd itd pa cemu onda...je to evropa i dobiju se pare ali tako malom klubu koji nema neku financijsku podrsku sigurno nije to toliko bitno a dalo se zaraditi na svem tome..

  • nogometas05 25.07.2010.

    Esekeri tako vam je to kad se bahatite danima unaprijed i podcjenjujete Cibaliu...

  • ducy18vk 25.07.2010.

    ovo danas je bila sreca :D Imali smo dosta srece osijek je fulao dva zicera i mi smo to kaznili,al jos uvijek nemogu vjerovat da nismo prosli cliftonville,nadam se da nisam u pravu da je ovo sreca i da ce me demantirat ali ako nedovedemo pravog zadnjeg veznog i poluspicu bit ce tesko danas je osijek par puta fino podvalio loptu iza nasa dva stopera :D ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare