To je to što me zanima!

Cibona pobijedila Partizan tricama u zadnjoj četvrtini

Cibona je u NLB ligi pobijedila Partizan rezultatom 69-59. Ključna je bila posljednja četvrtina u kojoj su Cibosi zabili 20 koševa, a Partizan tek 10...
Vidi originalni članak

Heja, heja Cibosi, orilo se solidno popunjenom Dvoranom Dražena Petrovića u derbiju 15. kola NLB lige, nakon što je Lukša Andrić zabio tricu u posljednjoj trećini za plus 12. Cibona je odlično krenula u utakmicu i dobila prvu četvrtinu 25-18. Međutim, Partizan je u sljedeće dvije preokrenuo utakmicu i u posljednju četvrtinu krenulo se s izjednačenim rezultatom, 49-49. Zadnja četvrtina bila je ključna, a tu je Cibona pokazala da je bolja od Partizana. Sveli su srpske košarkaše na svega 10 koševa, zabili dvostruko više i pobijedili 69-59. Cibose je do trinaeste pobjede u sezoni predvodio Marko Tomas sa 24 koša i pet uhvaćenih lopti, a novu dobru napadačku igru pružio je i Lukša Andrić sa 16 koševa i šest skokova.
Zadovoljan viđenim bio je i trener Cibone Velimir Perasović.
- Prevagnula je naša želja za pobjedom, naša obrana koja je bila odlična,. Prisili smo Partizanove igrače na greške i to je presudilo rekao je.
Loša vijest je ozljeda Rozića uoči Asvela u četvrtak, ključne utakmice sezone za prolaz u top 16 u Euroligi.
- Ne treba stvarati igračima pritisak i govoriti o Asvelu kao o 'utakmici sezone'. Nije nam bio cilj ući u top 16 prema tome to nije utakmica sezone - rekao je Perasović.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ugnjetavalo 10.01.2010.

    Ne znam kako je izgledalo na TV-u, ali nema osobe u dvorani kojoj onaj nas Amer nije potrgao zivce, vjerovatno bih pobjedu dozivjela s puno vise entuzijazma, ali u svakom slucaju, bravo za nase!

  • LeBron 10.01.2010.

    o čemu ti pruičašairkuki, imaju samo 2 poraza u ligi, 30.1. će doživiti treći poraz

  • airkuki 10.01.2010.

    A bilo je i vrijeme više da im krene

Komentiraj...
Vidi sve komentare