To je to što me zanima!

Cibona šokirala Zadar i došla na korak do naslova prvaka!

Košarkaši Cibone slavili su protiv Zadra u drugoj utakmici finala doigravanja Cibona je pobijedila u Zadru 92-76 i povela 2-0. Zagrepčani sad imaju meč loptu za naslov
Vidi originalni članak

Znali smo što nas čeka. Publika je bila sjajna bez obzira što su navijali protiv nas. Odigrali smo sjajno, imamo 2-0, ali i prije dvije godine Zadar je imao 2-0 protiv Cibone pa su preokrenuli. Mi to nećemo dopustiti, rekao je Dario Šarić nakon Cibonine pobjede u Zadru.

Cibona je slavila s uvjerljivih 92-76 i došla na korak do titule. Zagrebačka momčad ima 2-0 u finalnoj seriji i meč loptu u utorak u Zagrebu. Zadar je sjajno krenuo u utakmicu, stvorio je prednost, a onda je pao u nastavku. 

- Nismo dobro ušli u utakmicu. Nismo bili koncentrirani i dozvolili smo Zadru 20 slobodnih bacanja u prvom dijelu. Ali borili smo se i vratili u igru. Igrali smo puno bolje u drugom dijelu. Šarić je odigrao sjajno. Danas je sve napravio što smo od njega tražili. No svi su odigrali sjajno. Momčad je danas pobijedila - rekao je Danijel Lutz i dodao:

- Danas smo došli osigurati petu utakmicu kod kuće. Sad praktički imamo tri meč lopte. 

Cibona će utorak krenuti u lov na svoj 18. naslov. U prvoj utakmici Zadar je teško stradao u Draženovu domu. Cibona je bila bolja 84-68. Morat će se Zadrani itekako pomučiti kako bi okrenuli ovaj rezultat. Znaju na svojoj koži da je to moguće. Imali su 2-0 u finalnoj seriji 2010. protiv Cibone. Zagrepčani su na kraju osvojili naslov...

Prvenstvo Hrvatske, finale (2. utakmica):

Zadar - Cibona 92-76

Idi na 24sata

Komentari 78

  • davidmilak 02.06.2013.

    Nista ja na ovo gledam ovako ovo su dvije ekipe koje su izvan granica hrvatske bile kanta za napucavanje cibona u eurokupu i aba ligi zadar u aba ligi europu bolje za njega sta nije igra europu jer bi bio slican ciboninom scenariju,evo ovo je najveci problem hrvatski klubova recimo za zadar i cibonu niti se zna oce li ostati isti treneri niti koji ce doci ako ovi odu,svake sezone od 12igraca timovi promjene 10 ne zna se ni ko ostaje ni ko odlazi dovode se svakakvi amerikanci koji kostaju ne male pare znaci nema sistema to nema ni jedan nas tim,cedevita ima ogromne financije ali opet nema sistema,primjeri kako se radi stvara i organizira trebaju biti partizan i buducnost jel imaju zdrave sisteme i stvaraju igrace imaju rezultate poslje ih prodaju.jedini klub iz hrvatske koji je nesto stvorio i gdje su mladi igraci napredovali je zagreb sad ni njega nema,nazalost sad za hrvatsku kosarku najvise radi klub koji nije u hrvatskoj a to je siroki,dok se god ne pocne stvarati i to bude temelj ekipa nema napredka jer su ovi sta igraju obicni plaćenici cim kasni placa nece ni da igra ni da trenira!!!

  • ecolozzi 02.06.2013.

    Zašto šokirali pa KK Zadar je uspio napraviti iznenađenje samim ulaskom u finalnu seriju, da je bar bilo neizvjesno bilo bi super nadam se da ubuduće i hoće.

  • daljinac 02.06.2013.

    čestitka ciboni ! zadrani glavu gore, imate još jednu šansu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare