To je to što me zanima!

Cibona želi šokirati Višnjik i to na meč-loptu Zadrana

Prepuna dvorana Krešimira Ćosića u Zadru će navijati za svoje košarkaše u četvrtoj utakmici finala prventva Hrvatske. Zadrani imaju meč-loptu
Vidi originalni članak

U dvorani Krešimira Ćosića 10.000 ljudi, ulaznica više nema, Zadar ima meč-loptu u četvrtoj utakmici finala prventsva Hrvatske u košarci. Jusupovi puleni imaju 2-1 i pobjedom protiv Cibone na svom terenu osvojit će naslov prvaka Hrvatske. Međutim, ukoliko Cibona pobijedi, sve će se okrenuti i košarkaši Velimira Perasovića imat će u Zagrebu priliku dotući Zadrane. Cibonini igrači spremni su na paklenu atmosferu.
- Bit će vruće, no nije to uopće bitno. Na parketu smo pet na pet - rekao je Cibonaš Bogdanović za VL.
S druge strane, domaći će imati poseban motiv. Proslaviti naslov pred svojim navijačima protiv najvećeg rivala.
- Čuli smo da će vjerojatno pasti rekord dvorane sa susreta protiv Partizana u NLB ligi. Ginut ćemo za svaku loptu, ali trebamo igrati pametno. Moramo izbjeći euforiju - rekao je Zadrov Rok Stipčević.
Utakmica u Zadru počinje u 20 sati.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • scout_1986 08.06.2010.

    bravo za cibonu dobra utakmica...vidim tu neki pišu teorije zavjere protiv dalmatinaca i tak to...tipično za vaš mentalitet isto kak i hukanje gordonu u nekoliko situacija

  • _lackovic_ 08.06.2010.

    zd23, **be se meni hoće li prvenstvo osvojiti zadar ili cibona, samo sam realan. zamijenio si cibonu za dinamo i mamića.

  • zd23 08.06.2010.

    e moj dinamo-jeli te sram uopce pomisliti,a kamoli reci da je anderson bolji igrac od kukoca,radje ili bodiroge??p.s.molim te mi reci di sam ja reka da je anderson odigra iti jednu utakmicu za hrvatsku??

Komentiraj...
Vidi sve komentare