To je to što me zanima!

Cibosi redaju poraze: Igokea nanijela 'vukovima' već osmi

Košarkaši Igokee iz Aleksandrovca svladali su Cibonu u Domu Dražena Petrovića 81-78 u sklopu 24. kola ABA lige. Zagrepčanima je to već osmi poraz u seriji...
Vidi originalni članak

Veliki pad forme u redovima Cibone iskoristila je i Igokea, i to u Draženovu domu. Bosanskohercegovački košarkaški prvak upisao je pobjedu u 24. kolu ABA lige rezultatom 81-78. Bio je to osmi poraz uzastopce izabranika Slavena Rimca te ujedno četvrta pobjeda momčadi iz Aleksandrovca zaredom.

"Vukovi" su imali prednost sve do sredine treće četvrtine kada je Igokea preuzela palicu i vodstvo zadržala do samog kraja. Kod pobjednika Brady Heslip zabio je 23 koša i najbolji je strijelac utakmice, a na drugoj se strani istaknuo Ante Toni Žižić s 19 poena.

Na ljestvici se Igokea izjednačila s Cibonom na omjeru od devet pobjeda i 15 poraza, ali cibosi imaju lošiju koš-razliku i tek su 12. od 14 momčadi. Ipak, za ostanak ne moraju strahovati jer se posljednji Levski "pretplatio" na to mjesto uz tek jednu pobjedu u 23 utakmice.

Druga dva hrvatska regionalna ligaša u nedjelju imaju izravan sudar. Zadar dočekuje Cedevitu u Višnjiku u 19 sati. U preostala dva kola Cibona gostuje kod MZT-a te dočekuje Levski, Cedevita je domaćin Budućnosti pa ide u goste Szolnokiju, a Zadar testira Partizan u Beogradu prije oproštaja od ovog dijela sezone s Metalcem kod kuće.

ABA liga, 24. kolo

  • Cibona - Igokea 78-81 (23-24, 21-14, 18-25, 16-18)
Idi na 24sata

Komentari 8

  • FASTT 08.03.2015.

    Vi pricate o sudenju vi!,,pa ko je to dinamo da se javlja? imate sudenje ko niti jedan klub u hnl-u uz lokose a zna se i zasto.Jos prije dvije god.mamic javno prica bolje mi je unaprijed platit suce i sve dugove prema kojim dinamo ima pa sam miran cijelu godinu..Jedino Rijeka moze imat kao vas 3 klub jer maminju lize dupe.Zato cete zavrsit tamo gdje cete zavrsit.Pravde ima gospodo spora je ali dostizna.Tada cete drugacije pricati i gledati na sve.Imate privilegije ko nitko jos od 2006 ali neka uzalud vam svih jos toliko naslova mozete slobodno dupe obrisat mamicu i on vama .poseremo vam se svi u pehare ha ha..Zivio pravi dinamo a ne ova placipic...od kluba i navijaca.

  • markez44 08.03.2015.

    Vi koji govorite da je dobro da igraju mladi u ciboni i onda spomenete nekakvog mavru ili gabrića ili takve neke igrače, pričate gluposti. Cibona mora igrati sa mladim igracima al ovi nisu zasluzili nosit cibonin dres. sramota za klub da im je prvi play mavra. mene vise to smeta i sastav momcadi nego porazi, a siguran sam da ima puno boljih igrača po hrvatskoj koji bi više zasluzili dres od trenutnog sastava jednog velikog europskog kluba kao sto je nasa cibona

  • boba1111 08.03.2015.

    razočaran sam sa cibonom da sada igraju Knego Bakić cutura cvjeticanin i Arapović i da je trener Novosel Cibona bila prvak Ana lige.pokusat ću ih skupit već sutra pozdrav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare