To je to što me zanima!

Cico: Još nisam upoznao svoga "Abramoviča"

Bivši izbornik Zlatko Kranjčar u Dubaiju uživa u preporodu sina Nike u Portsmouthu te u finišu kćeri na postdiplomskom studiju u Milanu
Vidi originalni članak

U Hrvatskoj sam tek drugi dan i već sam osjetio da se stvara prevelika tenzija uoči posljednjih dviju utakmica kvalifikacija. Svi vrište o jednome bodu, dobronamjerno upozorava Bilićev prethodnik Zlatko Cico Kranjčar na pretešku atmosferu oko nogometne reprezentacije. 
Ne čudi se hrvatskoj “okupaciji” superjakog Premiershipa.
- Englezi su željni nogometnih znalaca kakvi su naši igrači. 
Kranjčar senior “skoknuo” je na tri dana u najdraži Zagreb iz Dubaija, gdje od kolovoza vodi jedan od 12 prvoligaških klubova iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Glavnoga gazdu kluba, većinskog vlasnika, izvjesnog šeika, nije dosad još upoznao.
Kranjčarov Al Shaab još se nije zakitio ni jednim trofejom, a   Cico je poznat kao trofejni klupski trener, koji je jedini osvojio naslov hrvatskog prvaka s klubom koji se ne zove ni Dinamo ni Hajduk, nego Zagreb. U prvenstvu je startao odlično, sa sedam bodova iz tri utakmice.
- Tamošnje trenere, pa i mene najviše smeta što su velike pauze između utakmica, što su 22 prvenstvena kola rastegnuta od kolovoza do svibnja. Inače, igrači su dobro tehnički školovani, ali malo su lijeni i zaostaju na taktičkom planu - kaže Cico i uspoređuje emiratsku ligu s našom. 
- Sadašnji Dinamo bio bi prvak, ali bi imao dostojnije konkurente u dva-tri emiratska kluba nego li su mu to u ovom trenutku u Hrvatskoj Hajduk ili Rijeka. Ovdje je bolja infrastruktura, stadioni su kao bombončeki, naš je veličine varaždinskoga, za desetak tisuća ljudi, ali s ljepšim tribinama i ostalim sadržajem.
Na spomene stadiona osvrnuo se i na aktualne priče oko maksimirskog “čudovišta”.
- Dinamo ni za Boga ne smije iz Maksimira. Treba iskritizirati onoga tko je to predložio - kaže vječni dinamovac, koji će u Dubaiju 15. studenoga proslaviti 51. rođendan

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare