To je to što me zanima!

Cico: Jurčić je trebao otići još kad je osigurao naslov

Zlatko Kranjčar, izbornik Crne Gore za 24sata je pričao o Dinamu, klupi 'modrih', Kruni Jurčiću i o svom sinu i veznjaku Tottenhama Niki Kranjčaru
Vidi originalni članak
24sata: Je li Vam žao što niste sad preuzeli Dinamo?
Dinamo je moj klub i uvijek će biti. Teško je reći je li mi žao. Dao sam riječ ljudima u crnogorskom savezu, preuzeo dobar projekt i sad je nemoguće da dođem.
24sata: Je li Vas Zdravko Mamić zvao?
Nije me zvao, a ne znam ako je možda zvao Dejana Savićevića.
24sata: Umjesto Vas na klupu će vjerojatno Velimir Zajec?
Pa ako već ne mogu ja, mislim da je Zeko idealno rješenje. Veliko je ime, karizmatičan je, dio Dinama... Mislim da je Velimir najpogodniji. Osim toga, on u trenerskom smislu nije dovoljno dao jer se kratko bavio tim poslom. A kvalitetu sigurno ima.
24sata: Jeste li očekivali da će Kruno Jurčić tako naglo otići?
Mislim da je on trebao otići i prije, odnosno odmah nakon što je osigurao prvenstvo. Bilo bi tad svima lakše.
24sata: Ovog proljeća gledali smo najlošiji Dinamo u zadnjih pet godina?
To je zaista bilo loše, a proljeće su morali puno bolje iskoristiti. Morali su se uigravati i stabilizirati momčad za Europu. Pa onda uz neko pojačanje samo nadgradnja. No igre su bile jako loše i ništa nije učinjeno.
24sata: Možda je problem u igračima?
Nije. Oni su kvalitetni i tu ima potencijala. Naravno da će za Europu trebati i još poneko pojačanje. Ali pravo pojačanje.
24sata: Kako teče Nikin oporavak?
Na rehabilitaciji je u Los Angelesu, u specijaliziranoj klinici za takve ozljede. Prvo je mjesec dana mirovao, a sad je skinuo ‘čizmu’ i ostavio štake. Već je počeo raditi s opterećenjem i prema planu će se 4. srpnja spreman pojaviti na pripremama Tottenhama.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare