To je to što me zanima!

Cico: Možemo i s Engleskom pa se tamo idemo nadigravati

Za neke igrače pitao sam sina Niku, pomogao mi je, izjavio je crnogorski izbornik i bivši hrvatski, Zlatko Cico Kranjčar uoči utakmice s Engleskom
Vidi originalni članak

Evo, 'krampam', nema odmora, rekao je čim je sletio u London crnogorski izbornik Zlatko Kranjčar. Ni sam se nije nadao tako dobrom startu kvalifikacija - u tri utakmice ima isto toliko pobjeda.


- Euforija u Crnoj Gori stvarno je velika. Igrači su malo proslavili pobjedu nad Švicarskom, ali već od subote su svi u utakmici protiv Engleske - rekao je Cico i dodao:


- Sjajno smo krenuli, igramo dobro, a nema ništa ljepše nego sve to potvrditi i u utakmici protiv Engleske.


Za neke igrače pitao je sina Niku...


- Većinu znam jer sve pratim, ali pomogao mi je Niko, nadam se da će biti dovoljno. Dosad nismo primili gol, možemo očekivati da nećemo ni od Engleske. Respektiramo ih, ali puni samopouzdanja možemo do pozitivnog rezultata ne Wembleyu. Idemo se nadigravati.



'NIKO JE DOKAZAO DA JE VELIKI IGRAČ'

Ako Niko neće igrati u Tottenhamu, bolje mu je da pronađe novi klub, smatra Zlatko Kranjčar i dodaje: Dugo se sumnjalo u njega. Valjda je sad svima jasno da je Niko veliki igrač, dokazao je to.



ENGLEZI PAUZIRALI I ODMORNI IH DOČEKUJU


Zbog ozljede leđa za utakmicu protiv Crne Gore otpao je John Terry. Već prije otpao je branič Phil Jagelka, ali izbornik Fabio Capello nije zvao nikoga umjesto dvojice ozlijeđenih.

- Ma, imaju dovoljno kvalitetnih igrača, dobre zamjene. Mi vjerujemo u naše mogućnosti, a najveća prednost Engleza u ovoj utakmici jest da su oni odmorni. Nisu igrali u subotu, kad smo se mi iscrpili - rekao je Cico

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare