To je to što me zanima!

Cico: Nije to bilo tako loše, već protiv Juvea može biti bolje...

To je nogomet. Krenuli smo, vidjeli koliko možemo. Da smo iskoristili barem jednu od šansi, tko zna što bi bilo, rekao je Cico Kranjčar nakon teškog poraza Dinama na startu
Vidi originalni članak

Poraz od 3-0 ne može donijeti neko zadovoljstvo. Ne bih se složio da smo blijedo ušli u utakmicu. Imali smo i mi svoje šanse. Jeftino smo poklonili Lyonu prva dva gola i ne možemo biti zadovoljni, rekao je Cico Kranjčar za HTV nakon poraza od Lyona.

- To je nogomet. Krenuli smo, vidjeli koliko možemo. Ovo će promijeniti određene stvari u motivaciji i već u sljedećoj utakmici protiv Juventusa kod kuće možemo napraviti nešto više. To je Liga prvaka. Normalno da smo očekivali više, ali idemo dalje. Sutra je novi dan - rekao je Cico i dodao:

- Da smo iskoristili barem jednu od šansi, tko zna što bi bilo. Možda bi nam se otvorila neka situacija. Imamo  četiri dana do Rijeke, da se oporavimo i pripremimo. Ovo je pakleni mjesec za nas. 

- Jednu tešku utakmicu smo apsolvirali porazom. Uvjeren sam da ćemo se dobro pripremiti za Rijeku. Nakon toga je Kup pa Lokomotiva pa Juventus i Hajduk. Težak raspored, ali možemo to proći dobro - dodao je trener Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • PetarRadonjic 17.09.2016.

    meni nije jedno jasno sta mozemo ocekivat drugo shvatite jednom nije do trenera nego uprave jel godinama se ide prodavat jel dobar igrac 21-22 god

  • zlatan2 15.09.2016.

    Kada DINAMU koji vodite i trenirate usadite brzinu srćanost i pored toga precizna dodavanja(a zato ste imali vremena)onda bi mogli govoriti da ste kao trener pojaćanje za Dinamo. Ovako???

  • zagro 15.09.2016.

    kaže pijandura da nije bilo loše???ti si se nadudao,naravno da je tebi bilo dobro...

Komentiraj...
Vidi sve komentare