To je to što me zanima!

Cico opet u Croatiji: Ovo je za mene korak naprijed

Sve ovisi o rezultatu. Ako uđemo u 1. ligu, ostat ću u Croatiji iz Sesveta, rekao je Kranjčar, koji je Croatiju vodio u Ligi prvaka, a sada i u 2. ligi
Vidi originalni članak

Prije dvije godine vodio je Hrvatsku na SP-u u Njemačkoj. Uveo je Dinamo, ondašnju Croatiju, u Ligu prvaka, a danas je otišao u drugoligaša Croatiju iz Sesveta.
- I obitelj me pitala je li to korak natrag u karijeri i rasprodaja mojeg imidža. Ja mislim da nije, nego da je to korak naprijed - rekao je sjajno raspoloženi Kranjčar. Osmijeh opet ne silazi s njegova lica.
- Zanimaju me samo ambicija i rezultat. Ne bježim od odgovornosti, znam da možemo vrlo mnogo. Kad sam 2004. preuzeo reprezentaciju, svi su bili skeptični, a mi smo se izravno plasirali. Znam svoj put i uvijek idem po svom. Zato sam napravio sve ovo što jesam, kao igrač i kao trener.
Kranjčar je jučer imao sastanak s igračima, a u ponedjeljak počinje pripreme testiranjima igrača. Zadvoljan je igračkim kadrom.
- Momčad je na prvome mjestu, znači da kvaliteta postoji. Ako budemo nekog dovodili, to će biti ciljano, odnosno samo na poziciji za koju procijenim da smo na njoj deficitarni - izjavio je Kranjčar.
Predsjednik kluba Zvonko Zubak velik je optimist. U ulazak u Prvu ligu uopće ne sumnja.
- Ja sam možda jedina budala koja daje svoj novac. Zato nešto i želim napraviti, a Druga liga stoji me kao i Prva. Samo nas smak svijeta može izbaciti iz Prve lige, u kojoj će nam biti lakše. Možemo se boriti za drugo ili treće mjesto - kazao je Zubak, a Kranjčar uskočio.
- Lakše malo s ambicijama. Opet vodim Croatiju, a ako sam onu mogao uvesti u Ligu prvaka i sa Zagrebom biti prvak, vjerujem da sad možemo u Prvu ligu. A ona je skupa. Treba platiti igrače i, naravno, trenera - dodao je Cico.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare