To je to što me zanima!

Cico: U London ne idemo u šoping, idemo se dokazati

Želimo protiv Engleske prikazati dobru igru. Moji igrači imaju kvalitetu da iskoriste greške Engleza, najavio je Cico Kranjčar utakmicu Crne Gore na Wembleyu
Vidi originalni članak

Još je jednu veliku pobjedu s reprezentacijom Crne Gore u petak ostvario bivši hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar. U Podgorici je s 1-0 srušio Švicarsku i nakon tri kola kvalifikacija za Euro 2012. ima na kontu maksimalnih devet bodova.
- Crna Gora je potvrdila svoju kvalitetu i pokazala da rezultati protiv Walesa i Bugarske nisu bili slučajni. Sada smo favoriti za drugo mjesto u skupini G. Igrači su prihvatili moju viziju i na najbolji je način realizirali - rekao je Kranjčar crnogorskim novinarima nakon pobjede svojih nogometaša.

- Publici hvala na atmosferi. Osjećao sam se kao da je na stadionu bilo 50 tisuća navijača - dodao je hrvatski trener.
Crnu Goru sada čeka najteže iskušenje u skupini. U utorak gostuje kod Engleske na slavnom Wembleyju.
- Želimo protiv Engleske prikazati dobru igru i ostvariti dobar rezultat. Moji igrači imaju kvalitetu da iskoriste eventualne pogreške Engleza ukoliko oni ne budu na svojoj razini. Nismo opterećeni tom utakmicom. Ne idemo u šoping, idemo u London pokazati da Crna Gora ima kvalitetu i profesionalnost - zaključio je popularni Cico.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare