To je to što me zanima!

Cigano: Nokautirat ću Miočića ovaj put prije kraja druge runde

Pogledajte što se dogodilo nakon što je došla USADA. Nema više superheroja, borci se umaraju. Zato ja ovaj trenutak zovem trenutkom istine i vjerujem kako će to uskoro svi vidjeti, kaže Dos Santos
Vidi originalni članak

Stipe Miočić i Junior Dos Santos su ovog vikenda u Dallasu bili jako dobro raspoloženi i sjajno su odradili posao promocije UFC 211 eventa, kojeg 13. svibnja predvode svojom borbom za naslov UFC-evog teškaškog prvaka. Brazilac je pokušao objasniti svoje dobro raspoloženje, piše fightsite.hr.

- Osjećam se dobro i prepun sam energije. Nedavno mi se rodio sin i sve stvari su na mjestu kako trebaju biti. Nekad ranije, puno stvari nije bilo onakvima kako sam želio i to mi je donosilo puno negativne energije. Sada sve to bolje razumijem, mentalno sam snažniji i vjerujem da me negativne situacije više ne mogu dohvatiti. Svima ću pokazati za što sam sposoban - rekao je Junior Dos Santos.

Smatra da je u prednosti pošto je USADA pročešljala sve živo i neživo pa borci više nisu 'superheroji kao nekada'.

- Još neke stvari su drugačije i to govorim cijelo vrijeme i nastavit ću pošto je u pitanju istina. Pogledajte što se dogodilo nakon što je došla USADA. Nema više superheroja, borci se umaraju. Zato ja ovaj trenutak zovem trenutkom istine i vjerujem kako će to uskoro svi vidjeti. Maske će uskoro u potpunosti pasti.

Za kraj je prokomentirao ishod borbe.

- Miočić pada u drugoj rundi. Ovog puta ću ga završiti prije kraja druge runde. Ovog puta neće izdržati i neće biti upitnika nakon borbe.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • reuelpeers 28.03.2017.

    Buraz možeš imati korijene sa svih strana svijeta ali ako si rođen i živiš u americi onda si amer, ponos na korijene ne znači da si i te nacionalnosti, tim više što ne zna beknuti 2 riječi na hrvatskom. Inače obojca su kul, prizemni likovi sa glavom daleko ispod oblaka i volio bi da bude neriješeno, ali neka bolji pobjedi drukam za obojcu.

  • Iskrivljena antena 27.03.2017.

    Cigano je samo nervozan u ringu i voli zastrašivati protivnike ali protiv Miočića mu to neće proći

  • elnegociozd 27.03.2017.

    ubit ce ga cigano

Komentiraj...
Vidi sve komentare