To je to što me zanima!

Cigano odgovorio Stipinoj ženi: Tvoj je suprug istinski prvak...

Nakon promotivnih aktivnosti u Dallasu uoči nove obrane UFC-ova pojasa, Stipe Miočić vratio se u svoj Cleveland. Supruga Ryan Marie zahvalila mu je emotivnom porukom na Instagramu
Vidi originalni članak

Polako se zahuktava predigra za drugu obranu teškaškog pojasa UFC-ova prvaka američkog borca hrvatskih korijena Stipe Miočića. Vatrogasac će odmjeriti snage s Brazilcem Juniorom dos Santosom Ciganom 13. svibnja u American Airlines Centeru u Dallasu.

Miočićeva supruga Ryan Marie objavila je u petak emotivnu poruku na Instagramu u kojem govori o pravim vrijednostima istinskih prvaka, poistovjećujući ih sa Stipom.

"Da biste postali prvak, nije bitno busati se u prsa, hvalisati, vrijeđati ili zbijati beskorisne šale. Trebate imati hrabrosti, časti i poštovanja. Poštovanja prema svakom koga susrećete. Poštovanja prema vašim protivnicima, njihovim momčadima i obiteljima. Poštovanja prema vašoj umjetnosti. Poštovanja prema napornom radu i stalne brige o tome da se ponašate kao profesionalac, pozitivac, uzor unutar oktagona i izvan njega", napisala je i dodala:

"Da biste postali prvak, trebate pokazati pozitivan primjer djeci koja su budućnost vašeg sporta. Istinski su prvaci oni koji vode primjerom koristeći svoja djela, a ne riječi. Najponosniji trenuci koje pamtim s tobom, Stipe, oni su koji nemaju veze s borbom."

"Moja je supruga bolja na riječima od mene...", odgovorio je Stipe koji je ovaj tjedan proveo u Dallasu i susreo se s tamošnjom košarkaškom ikonom Mavericksa i NBA lige, Nijemcem Dirkom Nowitzkim.

Cigano, koji je u prvom meču protiv Miočića u Phoenixu 2014. slavio jednoglasnom odlukom sudaca, gospodski je reagirao na ovu poruku repliciravši kratko, ali jasno:

"Bit će prava čast boriti se s istinskim prvakom poput tvog muža."

Idi na 24sata

Komentari 8

  • SAINT 26.03.2017.

    Stipe će pobjedit ovaj put , postao je premoćan u ufcu..................

  • ĐorđePatković 25.03.2017.

    bitna je popularnost zbog prodaje ppv

  • Sljam66 25.03.2017.

    Connor McGregor radi show i to mu donosi lovu, uz to je i odličan borac

Komentiraj...
Vidi sve komentare