To je to što me zanima!

Cigano: Stipe je najbolji teškaš svijeta, ali uzet ću mu pojas...

Doista snažno udara, jače nego prije. Ponavljam, imam osjećaj da se borim s najboljim na svijetu u ovom trenutku, najavio je borbu za naslov sa Stipom Miočićem Cigano
Vidi originalni članak

Sjajno se osjećam, odlično treniram i borba sa Stipom Miočićem neće biti nikakav problem za mene. Sazrio sam, potpuno sam koncentriran na pripreme i dolazim mu uzeti pojas, najavio je borbu za naslov 13. svibnja u Dallasu Junior dos Santos Cigano.

Pojas drži Stipe, no s druge strane bit će borac koji ga je posljednji pobijedio, borac koji ga iznimno cijeni...

- Imam osjećaj da ću se boriti s najboljim teškašem svijeta u ovom trenutku i jako sam uzbuđen zbog toga jer volim velike izazove - rekao je Cigano pa se prisjetio njihove posljednje borbe u kojoj je Brazilac slavio nakon pet krvavih rundi.

- Uh, odradio je odličnu borbu tada, bila je to paklena bitka i nikako me ne čudi što je Stipe nokautirao sve te borce. Doista snažno udara. Ponavljam, imam osjećaj da se borim s najboljim na svijetu u ovom trenutku. To mi je dodatna motivacija. Treniram jako puno i ozbiljno ga shvaćam jer znam kakvog moćnog protivnika moram pobijediti.

Snimku prošlog meča pogledao je nekoliko puta.

- Gledao sam je puno puta, posljednji put prije dva tjedna. Ali gledam i druge Stipine borbe jer ga želim dobro proučiti. Znam da sada udara još jače nego tada - priča  Cigano.

Brazilac kaže da je 'odrastao'...

- Osjećam se puno drugačije no prije.Stvari su se promijenile, moji ciljevi i životni prioriteti su drugačiji. Sad se sve vrti oko mog sina i supruge. Bio sam i prije sretan, ali sada je to sve puno izraženije.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Mishokovach 18.04.2017.

    cigojner pada u prvoj rundi

  • 18.04.2017.

    Cigano već dugo nije onaj stari, teško da će pobjediti.

  • adika 18.04.2017.

    Budeš ti Cigo dobio po frnjokli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare