To je to što me zanima!

Cijela Europa krivi suce, no nitko ne traži strance

Greške sudaca se događaju, a treneri ih često koriste kao alibi za neočekivane loše rezultate. Nigdje, osim kod nas, ne traže se strani suci
Vidi originalni članak

Prvenstvo je neregularno jer se vidi se da suci guraju Inter prema naslovu prvaka, nekoliko su puta tijekom sezone viknuli iz Juventusa secirajući sve sudačke pogreške protiv njih i sve one koje su pomogle Interu.
- Suci su cijelo vrijeme protiv nas, pa je ovo veliki uspjeh - rekao je nedavno, nakon pobjede protiv Fiorentine, Interov trener Jose Mourinho.
- Stvarno ne mogu vjerovati da sudac nije svirao penal. Pa to je bio klasičan faul. Budu li nam ovako sudili i dalje, morat ćemo igrati još bolje no dosad da bismo uspjeli pobijediti - lani je suce napadao Alex Ferguson nakon poraza od velikog rivala Chelseaja u prvenstvu, a uoči finala Lige prvaka.
I sad, na kraju ove sezone, suci su česta tema mnogih europskih klubova, jer ljudi sa zviždaljkom uvijek su dobar alibi za poraze u važnim susretima.
- Sudac je stvarno bio protiv nas. Da je sudio normalno, vjerojatno ne bismo izgubili - rekao trener HSV-a Martin Jol nakon poraza u Dortmundu. A i Valencijini igrači burno su reagirali nakon utakmice s Barcelonom (2-2) i optužili suca da “namjerno nije dosudio penal”. No nitko od njih dosad nije predložio dolazak stranih sudaca.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mocnitikut 29.04.2009.

    A zaboravljate onog suca u Njemačkoj prije par godina? Onaj što je dosuđiva gluposti radi kladare? Neznam kako se zove, ali ima potkupljenih sudaca svugdje, a ne samo kod nas. Ali kada se kralo za Dinamo zadnjih 15 godina to onda nikom nije smetalo!?

  • casio 29.04.2009.

    Strani suci ne vole novac i nisu potkupivi.

  • buxer 28.04.2009.

    Alo eee !?! Kako uopce neki ovakav tekst moze bit objavljen? Pa Cesi su uzeli Lubosa Michela. Slovaka inace, da im sudi derbije, a mislim da su i Rumunji par puta angazirali strane suce ! To ne bi spomenuli? A da su Talijani koji put uzeli strane suce, mozda ne bi bilo afere sa Juveom !

Komentiraj...
Vidi sve komentare