To je to što me zanima!

Cijela Hrvatska i dijaspora uz 'kauboje', stigli su i iz Palovca

München, ImoCki, Đakovo, Novi Travnik... Što bi rekli 'malo nas je, al' nas ima'. Stigli su iz svih krajeva navijači Hrvatske na utakmicu protiv Srbije, u trećem slavlju 'kauboja' na Euru...
Vidi originalni članak

Do nove pobjede je hrvatsku reprezentaciju nosio huk s tribina. Preko 6000 Hrvatica i Hrvata s tribine je bodrilo svoje miljenike do treće pobjede u tri utakmice. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U punoj Gradskoj dvorani u Grazu, tek je šačica bila srpskih navijača, dok su tribine bile obojene u crveno-bijele kockice. Činilo se kao da je cijela Hrvatska 'preselila' u Graz na jedan dan. 

Na hrvatskim zastavama po tribinama pisali su hrvatski i bosanskohercegovački gradovi, a pristigla je i dijaspora. München, ImoCki, Đakovo, Novi Travnik, Palovec... Što bi rekli 'malo nas je, al' nas ima'. Stigli su iz svih krajeva navijači Hrvatske na utakmicu protiv Srbije, u trećem slavlju 'kauboja' na Euru.

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • srakar 14.01.2020.

    Gospođo Grgić! Palovec nije dijaspora,to je mjesto u međimurju,a ni ste vidjeli ni natpis Srakari?!

  • Spartacus17 14.01.2020.

    Toliko volim rukomet da jedva cekam svjersko prvenstvo

  • Spartacus17 14.01.2020.

    Jednom sam vidio Duvnjaka, pogledao me i skoro pozdravio... Vjerovatno nije znao dal me zna jos dok sam u repki nogomet igro ili je samo htio ispast pristojan pa me skoro pozdravio

Komentiraj...
Vidi sve komentare