To je to što me zanima!

Svijet se divi Mandži: Oglasili su se Bayern, Juventus, Dinamo

Uvijek daješ najbolje na terenu, borac i čudesan napadač, kraj velike karijere, predivno putovanje, samo su neki od navoda bivših klubova hrvatske zvijezde koja je objavila kraj karijere
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić (35) u petak se oprostio od igračke nogometne karijere emotivnim pismom na društvenim mrežama i izazvao val reakcija bivših klubova, medija i navijača.

"Kraj velike karijere! Hvala ti na svemu, Mario", napisao je Bayern.

"Sretna mirovina, Mario Mandžukić! Fizička snaga, efikasnost, želja da uvijek daješ najbolje na terenu. Činjenica: Mario je sudjelovao u akciji za 32 gola u 60 utakmica za Wolfsburg", napisali su "vukovi".

"Zajedno smo iskusili sjajnu pustolovinu. Bilo je predivno biti dijelom tvog putovanja. Hvala ti na svemu što si nam dao i sretno u budućnosti", objavili su iz Juvea.

"Borac i čudesan napadač. Mario Mandžukić oprostio se od nogometa", pišu iz Serie A.

A četiri sata nakon objave odlaska u mirovinu Dinamo je na svojim kanalima objavio tekst s posvetom:

"Velika fotografija Marija Mandžukića i danas krasi “wall of fame” u hodniku ispred Dinamove svlačionice. Dragi Mario, hvala ti na lijepim sjećanjima, na trofejima, na stvaranju velike povijesti hrvatskoga nogometa!", stoji u članku, između ostalog.

Bleacher Report, Goal i drugi inozemni mediji prisjetili su se fantastičnog gola Real Madridu u finalu Lige prvaka.

Sami Khedira, bivši suigrač iz Juvea, poručio je:

"Bila je apsolutna čast biti na terenu s tobom. Zajedno smo iskusili toliko sjajnih trenutaka. Možeš biti iznimno ponosan, i ja sam ponosan što te mogu zvati prijateljem. Idemo u novo poglavlje. Sve najbolje, prijatelju!"

Idi na 24sata

Komentari 28

  • U1 04.09.2021.

    hvala ti Super Mario

  • 04.09.2021.

    Veliki Mario, svaka ti čast i hvala na svemu, nema riječi kojima se može opisat koliko sreće si donio...

  • Meryann 04.09.2021.

    Najdraži igrač ikad! Hvala ti Super Mario! Uvijek je bilo nevjerovatno zadovoljstvo gledati te na terenu! Ta borbenost, upornost, hrabrost, a iznad svega skromnost! Samo je jedan Mario Mandžukić-LEGENDA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare