To je to što me zanima!

Čileanski rudari počasni gosti derbija Man Uniteda i Arsenala

Velikom derbiju engleskog nogometa između Manchester Uniteda i Arsenala u ponedjeljak će prisustvovati 33 rudara koji su 2 mjeseca bili zaglavljeni u rudniku
Vidi originalni članak

Jedan od najvećih derbija na svijetu između Manchester Uniteda i Arsenala koji se igra u ponedjeljak uprilit će i 33-ojica čileanskih rudara koji su se puna dva mjeseca borila za život zaglavljeni u rudniku.

Mala je to nagrada za hrabrost koju su rudari pokazali, a na Old Traffordu ih čeka poslastica između prvo- i drugoplasirane momčadi Premieshipa. Sasvim sigurno ih neće smetati što nijedan od njih ne navija za ta dva kluba.

Velike ambicije u derbiju najavio je i kapetan 'topnika' Cesc Fabregas.

- U ponedjeljak se igra velika utakmica i pobjedom možemo pobjeći na četiri boda prednosti. Definitivno na Old Trafford idemo po pobjedu. Bilo bi to za nas ključno, time bismo pokazali što smo sve sposobni i jasno dali svima do znanja što želimo, a to je naslov.

Sa 17 bodova na strani Arsenal je ove sezone uvjerljivo najbolja gostujuća momčad lige, a poražen je tek jednom i to kod Chelseaja na Stamford Bridgeu s 2-0. S druge strane, Manchester United jedina je neporažena momčad lige, a kod kuće je osvojio 22 od maksimalna 24 boda iz osam odigranih susreta. "Crvenim vragovima" je bodove s Old Trafforda otuđio tek WBA (2-2).

- Za mene je ovo dosad najluđa sezona ikad. Inače u prosincu nije normalno vidjeti ovoliko momčadi zgusnutih prvi vrhu ljestvice. Nitko od najboljih nije na svom vrhuncu, pa ni mi. Iako smo prvi i mi variramo u formi, posebice kod kuće, gdje smo izgubili nekoliko utakmica, što je dosta čudno - zaključio je Fabregas.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • m4j 11.12.2010.

    lijepa vijest...drago mi je zbog njih

  • Adiddas 11.12.2010.

    a ti frank ribery...si glup ko stup.....pa spominješ se sam sa sobom...imaš glupe komentare....ulogiro sam se prije 4 dana i već mi ideš na živce....dosadan si s tim svojim bezveznim komentarima...

  • Frank Ribery 11.12.2010.

    fakat je glup

Komentiraj...
Vidi sve komentare