To je to što me zanima!

Čilić je izvukao protivnike: O ne! Zar opet Ljubičić?!

I ovoga tjedna Ivan Ljubičić igra na američkom kontinentu, na turniru Masters serije u Miamiju. U njegovom dijelu ždrijeba ponovo je Andy Roddick
Vidi originalni članak

Doletio sam na Floridu. Cijela momčad je na okupu i idemo dalje. Prvo ćemo malo proslaviti pobjedu, rekao nam je Ivan Ljubičić nakon što je u ponedjeljak doputovao u Miami na turnir Masters 1000.
Dok je Ljubo vadio stvari, Marin Čilić 'vrtio je kuglice' u svečanom ždrijebu jednog od najjačih turnira na svijetu. I upravo je Međugorac 'smjestio' Ljubičiću ždrijeb gotovo identičan onom u Indian Wellsu. U prvom kolu je, zbog statusa 11. nositelja, slobodan, a u drugom će na pobjednika susreta Greul - Becker. Ako pobijedi, ždrijeb ga vodi na Tommyja Robreda, a potom na Andyja Roddicka. Nastavi li seriju, Ivan bi u četvrtfinalu mogao igrati protiv Novaka Đokovića, a u eventualnom polufinalu s Rafaelom Nadalom. Isti protivnici, isti “skalpovi” kao na Indian Wellsu.
- Cilj mi je Masters u Londonu. No trebat će mnogo bodova. Zato je bitno na svakom turniru dobro igrati. Bit će teško u Miamiju, gdje će svi protiv mene biti motivirani - rekao je Ljubo, koji je 13. tenisač svijeta.
Marin Čilić u ždrijebu je s Baghdatisom, Verdascom, Melzerom i Federerom. Ivo Karlović vjerojatno će na Ferrera i Nadala, a Mario Ančić starta protiv francuskog tenisača Jeremyja Chardyja.

IVAN JE NAJBOLJA OKLADA I NA TURNIRU U MIAMIJU
Za jedan uložen dolar na Ljubičićevu pobjedu u Indian Wellsu kladionice su isplaćivale 100 dolara. U Miamiju je nešto lošiji koeficijent, no i dalje atraktivan. Betfair je ponudio koeficijent 1/65 što je primamljivo obzirom na formu i na to da je u Miamiju bio finalist i polufinalist.

LJUBO JE ZARADIO GOTOVO 50 MILIJUNA KUNA
Ivan Ljubičić, bivši treći tenisač na svijetu, na Touru je od 1996. godine. Do danas je zaradio 47,2 milijuna kuna samo od turnirskih nagrada

Idi na 24sata

Komentari 2

  • slavonac 91 24.03.2010.

    svi gledaju sad ljubu,sad čilić ide do polufinala minimalno,nadam se i finalu..

  • sagi1979 24.03.2010.

    RODDICK je izvukao protivnike: O ne! Zar opet Ljubičić?! I ovoga tjedna Ivan Ljubičić igra na američkom kontinentu, na turniru Masters serije u Miamiju. U njegovom dijelu ždrijeba ponovo je Andy Roddick Čilić nikako nemože bit u ljubinom ždrijebu

Komentiraj...
Vidi sve komentare