To je to što me zanima!

Čilić: Uh, jedva čekam finale...; Navijači: Ajde, razbij Federera!

Navijači iz cijelog svijeta na Čilićevom Twitteru ostavljaju poruke podrške, bodre ga i najavljuju pobjedu protiv Rogera Federera kojem je ovo 11. finale Wimbledona
Vidi originalni članak

Marin Čilić samozatajan je čovjek, tenisač kojem je jedino na pameti njegova igra i ne bavi se pretjerano sekundarnim stvarima poput društvenih mreža. No kratkom objavom na Twitteru svojim je obožavateljima jasno poručio kako se osjeća prije finala Wimbledona s Rogerom Federerom (15:00).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Jako sam sretan i oduševljen nakon polufinalnog meča. Jedva čekam taj finale', napisao je najbolji hrvatski tenisač i odmah dobio odgovor svojih obožavatelja na Twitteru.

'Nadam se da ćeš razbiti Federera, nadam se da ćeš osvojiti Wimbledon. Nije ti strano osvojiti Grand Slam', napisao je jedan od navijača.

'Tri godine govorim da nisi čudo za samo jedan Grand Slam', piše drugi.

Navijači iz cijelog svijeta poručuju mu da vjeruju u njega te da može dobiti legendarnog Federera.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • matan špalatrin 16.07.2017.

    Ja ću naravno navijati za susjeda.

  • bosaaanac 16.07.2017.

    Roger igra kao da svira violina a Čile ko da sviraju gajde.

  • 16.07.2017.

    Istočni susjedi će u velikom postotku biti za Marina, ne smeta im ni što mu je pjevao Thompson nakon osvajanja US Opena. Prezir prema Federeru je ipak veći (onaj podlac koji u džemperu predaje meč kako izjavljuju) tj. nada da bi njihov najveći sin (kojeg se sve više na neki način odriču) mogao dostići njegove GS naslove, svašta :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare