To je to što me zanima!

Čilić posrnuo u četvrtfinalu, Santiago Giraldo ipak prejak

Kolumbijski je tenisač za sat i 29 minute igre slavio 7-5, 6-3. Nažalost, ovaj put se nije dogodio čudesni preokret kao protiv Andreja Rubljeva u osmini finala turnira...
Vidi originalni članak

Marin Čilić nije uspio proći Santiaga Giralda na ATP turniru u Ženevi i plasirati se u polufinale. Kolumbijac je za sat i 29 minute igre slavio 7-5, 6-3. Nažalost, ovaj put se nije dogodio čudesni preokret kao protiv Andreja Rubljeva u osmini finala i naš najbolji tenisač se kao drugi nositelj oprašta.

Ponovno prerano, nikako da uđe u onu formu kakva ga je krasila u trenucima osvajanja US Opena. Ozljeda ramena za to je kriva, na predug period ga je izbacila iz stroja i samim time iz takta. No sigurno je da ima mentalne snage vratiti se, pomoći će mu u tome (opet) trener Goran Ivanišević.

Znalo se da je Giraldo neugodan na zemlji i samim time bio je pravi test za Čilića, koji se držao sve do 5-5 u prvom setu i pokleknuo na samom kraju, kao protiv Rubljeva.

Slavio je Kolumbijac 7-5 i u ušao s dodatnim poticajem u drugi set, odmah kod 2-2 napravio break i naš tenisač više se nije vratio. Loš je podatak i to da nije u cijelom meču imao niti jednu priliku za break.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • duje912 21.05.2015.

    kao da ide silaznom putanjom...

  • MARLES 21.05.2015.

    Kakav trener takav igrac,nakon GS-ako da su svijet osvojili

  • Royal_Flush 21.05.2015.

    U sljedeca 3,4 miseca brani gotovo sve bodove i leti on iz top 20 sigurno,mozda i top 30 osim ako cudnovato ne podigne nivo igre za dosta sta cisto sumnjam.Ovo trenutno nije igra ni za top 50 tenisaca,a ne nekog ko se nekim cudom jos nalazi na 10.mjestu.Ne bi me cudilo da do kraja sezone i Borna postane nas 1 reket :).

Komentiraj...
Vidi sve komentare