To je to što me zanima!

Čilić se javio iz bolnice: Donio sam tešku odluku, neko ću vrijeme provesti izvan terena

imat ću više vremena kod kuće s mojom obitelji. Osjećam se pozitivno i ne mogu dočekati da se vratim natrag na teren. No, sada je sav moj fokus usmjeren na odmor i oporavak, kazao je hrvatski tenisač
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Marin Čilić (34) brojne ljubitelje tenisa iznenadio je odlukom da neće nastupiti na Australian Openu koji se trenutačno igra u Melbourneu, a kao razlog izostanka s prvog Grand Slama ove sezone naveo je 'zdravlje'. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čilić nije ulazio u detalje te je samo rekao da ga u Australiji možemo očekivati sljedeće godine, a u petak poslijepodne obznanio je da je bio na operaciji te da je ista uspješno prošla. 

"Nekoliko je ovo izazovnih tjedana za početak 2023. godine. Nakon konzultacije s nekolicinom specijalista, donio sam tešku odluku i obavio operativni zahvat na koljenu, koji se činio najboljom opcijom za dugoročno popravljanje ozljede. Hvala Bogu, sve je prošlo u redu kao što smo se nadali", napisao je pa dodao: 

"Nažalost, ovo znači da ću neko vrijeme provesti izvan terena, ali s druge strane, imat ću više vremena kod kuće s mojom obitelji. Osjećam se pozitivno i ne mogu dočekati da se vratim natrag na teren. No, sada je sav moj fokus usmjeren na odmor i oporavak. Hvala vam svima na lijepim željama, jedva čekam vidjeti vas na Touru", napisao je Čilić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Pluton 09 20.01.2023.

    Ma ništa nakon tih krpanja. Moj sin ne igra ni amaterski nogomet nakon operacije

  • Cicinakitu7 20.01.2023.

    Nemoj uzet pauzu, ne vracaj se vise...

  • sarcasmo 20.01.2023.

    Č ili Ć

Komentiraj...
Vidi sve komentare