To je to što me zanima!

Čilić se lako obračunao s Lapenttijem za velikih 2-0

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić donio je drugi bod Hrvatskoj u 1. kolu Svjetske skupine Davis Cupa pobijedivši G. Lapenttija sa 6-4, 6-3, 6-3
Vidi originalni članak

Nakon što je u prvom meču 1. kola Svjetske skupine u Davis Cupu Ivo Karlović pobijedio Nicholasa Lapenttija u pet setova, isto je ponovio najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić. Nakon dva sata i pet minuta, Marin je dobio drugog Lapenttija, Giovannija i Hrvatska je povela sa 2-0 protiv Ekvadora.
Čilić je od samog početka vršio strahovit pritisak na Lapenttijev servis što je i rezultiralo dobivenim prvim setom (6-4).
U drugom je setu Ekvadorac ravnopravno igrao s Čilićem samo do 2-2 u gemovima. Tada naš tenisač preuzima kontrolu, oduzima servis Lapenttiju i odlazi do 6-3.
Tamo gdje je stao u drugom setu, Čilić je nastavio i u trećem. Sjajno je držao servis, napadao, ali Ekvadorac se nije predavao. Iskoristio je opuštanje Marina Čilića, oduzeo mu servis na 2-2, ali se Međugorac vratio u meč, preokrenuo rezultat i sa 6-3 u trećem setu donio Hrvatskoj 2-0 nakon prvog dana u Varaždinu.

1. KOLO DAVIS CUPA:
Marin Čilić - Giovanni Lapentti 6-4, 6-3, 6-3

HRVATSKA - EKVADOR 2-0

Idi na 24sata

Komentari 1

  • baka22 05.03.2010.

    bravo mrnja...to marin po kratkom postupku,a ne ko karlovic,i ovo malo zivaca mi je unistio

Komentiraj...
Vidi sve komentare