To je to što me zanima!

Čilić: Tjestenina i odlična masaža recept za Roddicka

Marin Čilić u četvrtfinalu Australian Opena ide po plasman karijere. S druge strane će stajati Andy Roddick. Njihov meč je na rasporedu u utorak...
Vidi originalni članak

Odlična masaža, večera, tjestenina i mnogo sna, recept je Marina Čilića kako se što bolje pripremiti za četvrtfinalni meče Australian Opena u utorak protiv Amerikanca Andyja Roddicka. Nakon sjajne predstave i pobjede nad Juanom Martinom del Potrom, Čilića čeka neugodni Amerikanac. Bombe na servisu, odličan forehand i jedna slaba točka, backhand. Gledao je Marin meč 4. kola između Andyja Roddicka i Fernanda Gonzalesa.
- Koga izabrati? Obojica su veliki tenisači, obojicu sam jednom dobio i jednom izgubio. Najvažnije mi je naspavati se i dobro se odmoriti do utorka - rekao je Čilić i dodao:
- Odlična masaža, večera, tjestenina i to je to...
A u utorak će pokušati napraviti rezultat karijere plasmanom u polufinale Grand Slam turnira. Prošle je godine 'zapeo' na US Openu u četvrtfinalu gdje ga je izbacio Del Potro. Marin mu se odužio na najbolji mogući način izbacivši Argentinca iz Mellbournea u meču koji je trajao gotovo pet sati. U utorak ga čeka novi meč, novi izazov i protivnik koji ga izrazito cijeni:
- Opasan, opasan protivnik. Marin je dvometraš koji 'ubija' lopticu s osnovne crte, a voli igrati i iz polja. Nemilosrdan je i napada svaku lopticu - rekao je Roddick s kojim Čilič ima omjer 1-1.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • MisterMe 25.01.2010.

    SAMO NEKA UBACE DVA KLOKANA U PUBLIKU I NEMA BOLJEG RECEPTA ZA RODICKA HAHA

  • badro delgado 24.01.2010.

    a valjda ce i gospa medugorska pomoci, a ne samo pašta..

  • marioma 24.01.2010.

    uz tebe smo znaaaaaaaaaaaaj..idemo do kraja..pa u sljedecu nedelju ako bog da da slavimo europsko zlato i prvi marinov grand slam......=)))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare