To je to što me zanima!

Čilić o Davis Cupu: Vjerojatno ću propustiti taj meč u petak...

Marin nakon osvajanja US Opena nije otišao kući, već je prvo došao ovamo. To je velika stvar. A velika stvar je i imati pobjednika US Opena u ekipi, rekao je Krajan...
Vidi originalni članak

Hrvatsku Davis Cup reprezentaciju od petka do nedjelje u Amsterdamu čeka važan dvoboj protiv Nizozemske u razigravanju za Svjetsku skupinu. Marin Čilić, pobjednik US Opena i od ponedjeljka 9. tenisač svijeta, priključio se reprezentaciji u srijedu.

- Marin nakon osvajanja US Opena nije otišao kući, već je prvo došao ovamo. To je velika stvar. A velika stvar je i imati pobjednika US Opena u momčadi - rekao je izbornik Željko Krajan.

Na pitanja novinara je li postojala mogućnost da Marin otkaže reprezentaciji, izbornik odgovara.

- Ne! Niti u jednom trenutku. Nije mu lako, to je veliki napor. Evo, Novak Đoković ne putuje u Indiju. No Marin se odlučio pomoći reprezentaciji. Što se tiče petka, sve je moguće. Ako Marin kaže da je spreman, onda će igrati. Mislim da su nam šanse protiv Nizozemske 50/50 - dodaje izbornik.

Evo što je rekao pobjednik US Opena.

- Zadnja dva dana bila su iscrpljujuća. Obavio sam na desetke intervjua u New Yorku i gostovao u mnogim televizijskim emisijama. Sretan sam i zadovoljan što sam u Amsterdamu. Još nisam svjestan što sam napravio. Sve će mi se slegnuti tek nakon tri, četiri tjedna. Dosta toga će se promijeniti za mene - rekao je Marin Čilić i nastavio:

- Emocionalno sam dosta prazan. Nisam se naspavao i definitivno će mi trebati sna. Nisam siguran hoću li moći igrati u petak. Raspored je težak, imam samo sutra kako bih se prilagodio na podlogu. Mislim da bih mogao preskočiti meč u petak. Vidjet ćemo - rekao je Čilić.

Jedan od naših aduta je i mladi Borna Ćorić.

- Prije tri godine gledao sam Davis Cup na televiziji. Sad sam tu. To mi puno znači - kazao je Borna.

U četvrtak je izvlačenje parova.


Idi na 24sata

Komentari 19

  • dario1983 11.09.2014.

    kakvo propustanje....zeljezo se kuje dok je vruce

  • Grga Prgomet 11.09.2014.

    postoje dvije vrste ljudi hercegovci i oni koji nam se dive ---------- marine diko naša pozdravlja te duvanjski ........

  • Anchor 11.09.2014.

    Lijepo od Marina sto je stigao u Amsterdam da podrzi kolege, ali samo podrzi, jer mislim da nije u stanju odigrati onako kako zna nakon ovakvih napora na US openu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare