To je to što me zanima!

Čilić u tri seta riješio Tomića, u drugom kolu će na Amerikanca

Naš najbolji tenisač je Australca hrvatskih korijena Bernarda Tomića dobio u tri seta sa 6-2, 6-4, 7-6 (3). U drugom kolu ide na Amerikanca McDonalda koji je 81. igrač svijeta.
Vidi originalni članak

Marin Čilić u ponedjeljak je najprije sačuvao sedmu poziciju najboljeg tenisača svijeta na najnovijoj ATP ljestvici, a onda je izborio drugo kolo Australian Opena.

Naš najbolji tenisač je Australca hrvatskih korijena Bernarda Tomića dobio u tri seta sa 6-2, 6-4, 7-6 (3), a meč je trajao dva sata i pet minuta igre. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tomić, koji je 88. igrač svijeta, nije imao šanse u prvom setu protiv Marina. Oba su igrača čuvali svoj servis sve do šestog gema kada je Marin iskoristio četvrtu 'break' priliku' i poveo sa 4-2. Potom je sačuvao svoj servis, a onda još jednom oduzeo Tomiću njegov.

U drugom setu je Australac namučio Marina, dva mu je puta opasno prijetio, imao 'break' prilike, ali uspio je naš tenisač sačuvati svoj servis i u desetom je gemu oduzeo servis Tomiću i osigurao si set.

Odlučujući, treći set je odlučen u 'tie-breaku'. Najprije je Čilić oduzeo servis Tomiću i poveo sa 4-2, ali je Australac odmah u idućem gemu uzvratio. U 13. igri je Čilić protivniku dao da osvoji samo tri poena i slavio je sa 7-3.

Marin je tako pobijedio i treći put u četvrtom međusobnom susretu s Tomićem, a u idućem ga kolu čeka 81. igrač svijeta, 23- godišnji Mackenzie McDonald iz SAD-a.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • nijetebriga 14.01.2019.

    Nista novo kod Marina, dva seta projuri ko Ferrari.. u trecem si zakomplicira zivot..

  • Vulgaris_1 14.01.2019.

    Hercegovac iz monte carla pod zastavom rrvatistana

  • tomislavk59 14.01.2019.

    Verdasco ceka vjerovatno u 3.kolu , a osmina finala Khachanov ili Bautista Agut. Trebat ce jos podignuti razinu igre da bi dosao do Federera.idemo korak po korak.Borna ce s pon na uto na terene protiv Belgijca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare