To je to što me zanima!

Čilić uoči Argentine: Konačno sam pustio tu kočnicu u glavi

Izazov je vrlo velik. Oni jesu favoriti, igraju kod kuće i publika će biti prevaga u nekim ključnim poenima. No neće im biti lako, kaže Marin uoči gostovanja u B. Airesu
Vidi originalni članak

Ozljeda koljena je prošlost. Iz tjedna u tjedan sve bolje igram. Na prvih nekoliko turnira imao sam problema s kretanjem, ali polako sve sjeda na svoje mjesto, rekao je Marin Čilić.

Hrvatski tenisači u Buenos Airesu sutra igraju četvrtfinale Svjetske skupine Davis Cupa protiv Argentine. Karte su rasprodane, očekuje se 14.000 gledatelja na stadionu Parque Roca.

Juan Martin del Potro i David Nalbandian izraziti su favoriti protiv “kockastih”.

- Izazov je vrlo velik. Oni jesu favoriti, igraju kod kuće i publika će biti prevaga u nekim ključnim poenima. No neće im biti lako, ostavit ćemo sve što imamo na terenu i uz takav stav, uz izgaranje za svaki poen, imamo šanse - izjavio je Čilić.

Više od 1000 ljudi bilo je na treninzima reprezentacija, došlo je i puno Hrvata.

- Vidi se da ova nacija strašno puno voli sport i svoje reprezentacije. Svaki sportaš uživa igrati u takvom ambijentu - rekao je najbolji hrvatski tenisač.

Argentinski izbornik Martin Jaite svjestan je uloge favorita, ali “spušta loptu”.

- Čilić i Karlović iskusni su igrači. Neće nam biti lako protiv njih - zaključio je Jaite.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Jeremy_1 05.04.2012.

    Prije 2 godine sam mislio da će ova dvojica bit sigurni u Top 5 i mučit Nadala i Federera, ali nedgje je očito zapelo...

  • Andy Murray 05.04.2012.

    Baš sam se ljepo nasmijao......

  • od kumine seke mali 05.04.2012.

    iznad svih.HRVATSKA

Komentiraj...
Vidi sve komentare