To je to što me zanima!

Čilić: Znam koliko je važno da ne brzam s procesom oporavka

Čilić je 4. siječnja odigrao prvi i jedini meč u godini, a zbog ozljede će prvi put nakon 16 godina ispasti iz Top 100 svjetskog tenisa
Vidi originalni članak

Prošle godine zbog koronavirusa, ove zbog koljena. Marin Čilić drugu godinu zaredom neće igrati na najprestižnijem među Grand Slam turnirima, Wimbledonu. 

Rehabilitacija ozljede koljena neplanski se odužila, a finalist ovog turnira 2017. godine (izgubio od Rogera Federera 3-0) odlučio je gledati na 'dulje sezone' i ne riskirati još jednu ozljedu koja bi ga možda i umirovila.

"Tužan sam što propuštam travnati dio sezone, posebno Wimbledon. To je vrhunac sezone za svakog tenisača, ali znam koliko je važno ne brzati s procesom oporavka. Stvari generalno idu bolje s treninzima zadnjih tjedana i fokusiran sam na dugoročan oporavak", piše Čilić i nastavlja:

ZELENI DIO SEZONE Konjuh ispala u kvalifikacijama za Wimbledon, Dodig i Krajicek i dalje odlično igraju na travi NISU PONUDILI BREAK LOPTU Pripreme za Wimbledon: Mektić i Pavić u polufinalu Eastbournea

"Nadam se da ću se uskoro natjecati. Nedostaje mi Tour, turniri i navijači, i jedva se čekam vratit tomu svemu, uzbuđenju kad dolaziš na teren i natjecanju. Do tad, nastavit ću trenirati i oštriti svoju motivaciju."

Podsjetimo, Čilić je 4. siječnja odigrao prvi i jedini meč u godini, a zbog ozljede će prvi put nakon 16 godina ispasti iz Top 100 svjetskog tenisa. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Hell_on_wheels 29.06.2023.

    Panj

  • fernandes11 28.06.2023.

    ne da se njemu

  • melin51 28.06.2023.

    Samo neka odmara. Tenisko natjecanje ne bude oštečeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare