To je to što me zanima!

Čilićeva muka s 42. na svijetu: Marin je slavio nakon tri seta

Marin je u Rotterdamu kao sedmi igrač svijeta postavljen za prvog nositelja turnira, ali se u prvom kolu jako namučio s Paireom, koji je 42. na ATP ljestvici. Slavio je u tri seta
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić pobjedom je započeo nastup na ATP turniru u Rotterdamu svladavši Francuza Benoita Pairea s 5-7, 6-3, 6-2. 

Marin je u Rotterdamu kao sedmi igrač svijeta postavljen za prvog nositelja turnira, ali se u prvom kolu jako namučio s Paireom, koji je 42. na ATP ljestvici. 

Čilić je izgubio prvi set gubitkom svog servisa u 11. igri, ali je potom u drugom iskoristio jedine "break-lopte" u tom setu kod 4-3 i izjednačio.

Marin je u trećem setu zaigrao puno bolje, oduzeo je Paireov servis za vodstvo od 3-2 i 5-2 i nakon dva sata igre došao do pobjede.  Bio je ovo njihov četvrti međusobni meč i treća pobjeda Čilića. 

U 2. kolu Čilić ide na boljega iz dvoboja Borne Ćorića i Rusa Karena Hačanova koji se igra kasnije večeras. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • DALMATINKA 15.02.2017.

    dobio i borna konacno i marin ajde polako doce sve na svoje

  • 15.02.2017.

    Imamo hrvatski derbi u četvrtak, dva omražena junaka, a neki ovdje bi rekli dva mačka u vreći, pa neka bolji pobijedi. Marin ima 2-0 u međusobnim dvobojima, možda bude treća sreća za Bornu...

  • thiemfedal 15.02.2017.

    kad marin pobjedi clanak je jedva vidljiv a kad izgubi onda je na naslovnici hahah...gledam bornu, ev sluzi se noletovim trikovima da izbaci protivnika iz ritma, uzima med time out dok gubi i to izmedju gemova, i evo ga sad je sve ok i vratio se u mec ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare