To je to što me zanima!

Cindrića su operirali liječnici u ponajboljoj katalonskoj klinici!

Sljedeća tri tjedna Cindrić će morati mirovati s longetom na ruci i ramenu, a nakon toga slijedi pregled i povratak laganim vježbama. Iz HRS-a vjeruju kako će Cindrića ponovno biti u najboljem izdanju
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometni savez (HRS) objavio je kako je reprezentativni srednji vanjski igrač Luka Cindrić (28) uspješno operirao lijevo rame te kako će njegov oporavak trajati najmanje šest tjedana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cindrić je ozljedu lijevog ramena zadobio tijekom susreta 1. kola Lige prvaka između njegove Barcelone i njemačkog Flensburga, a zahvat na ligamentima ključne kosti trajao je puna dva sata. Obavili su ga liječnici Barcelone u jednoj od najboljih katalonskih klinika.

Sljedeća tri tjedna Cindrić će morati mirovati s longetom na ruci i ramenu, a nakon toga slijedi pregled i povratak laganim vježbama.

NESRETNI LUKA Cindrić ozlijedio rame i mora na operaciju: Srećom je lijeva ruka, oporavak traje 4 do 6 tjedana

Iz HRS-a vjeruju kako će Cindrića ponovno biti u najboljem izdanju u dresu hrvatske reprezentacije koju za manje od četiri mjeseca čeka nastup na Europskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj.

POGLEDAJTE VIDEO: POLIGRAF S URSOM

Idi na 24sata

Komentari 2

  • savskokupaliste 18.09.2021.

    A mene još bolji u Vinogradskoj bolnici zvanoj mito.

  • MateCro 18.09.2021.

    Lova jbg. Kad je imaš možeš odmah na liječenje a kad je nemaš osuđen si na naš propali zavod i čekanja do godine dana. Evo ja sam na rutinsko vađenje krajnika čekao 8 mjeseci, i ako ih je trebalo izvadit davno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare