To je to što me zanima!

Cirkus u Gloryju: Navijači se gađali stolicama pa prekinuli meč legendarnog Badra Harija!

Meč u belgijskom Hasseltu trajao je svega dvije runde nakon čega je prekinut zbog divljačkih scena u publici. Prisutni gledatelji bacali su stolice i predmete jedni na druge pa borba više nije ni nastavljena
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih kickboksača ikada trebao je održati dugo očekivani revanš protiv Arkadiusza Wrzoseka i osvetiti težak poraz u prvom okršaju.

Badr Hari (37) je tada nastradao teškim nokautom i večeras je bila prilika za popravak dojma, protiv protivnika koji realno posjeduje znatno manje kvalitete. No i Badra Harija sustižu godine pa je sve jasnije da se njegovo vrijeme polako bliži kraju.

Meč u belgijskom Hasseltu trajao je svega dvije runde nakon čega je prekinut zbog divljačkih scena u publici. Prisutni gledatelji bacali su stolice i predmete jedni na druge i borba više nije ni nastavljena, to jest osiguranje je odlučilo prekinuti meč nakon dvije runde!

POGLEDAJTE DIVLJAČKE SCENE:

Video je na svojem Twitter profilu podijelio i Ariel Helwani.

A prve dvije runde Hari ostavio bolji dojam premda je primio strahovito leteće koljeno kojim ga je Wrzosek poslao na tlo. Badr je dobro pogađao tijelo protivnika i osjetilo se da to Wrzoseka usporava.

Marokanac je dominirao u prvoj u kojoj se vidjelo da je Wrzosek ušao znatno opreznije nego prošli meč pa je u očima sudaca Badr Hari uzeo prvu rundu. Teško je reći tko je uzeo drugu, ali nikad nećemo ni saznati.

Divljaci u publici prekinuli su meč, a Badr Hari je nastavio nesretan niz posljednjih godina.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • japanokinezjapano 22.03.2022.

    Tako je lijepo kada za promjenu publika fasuje, a borci gledaju.

  • ping-pong 20.03.2022.

    Nikako da prede onu stepenicu. Zadnji mec sa Ricom ju je napokon presao i onda slomije nogu. Katastrofa. Inace Badr Hari je vrhunski boksac, zao mi je da nije presao u boksace nakon onog incidenta. Daleko bi dogurao. Sad od boraca cekam da promjeni sport Nganou, da prede u boks. Badr mi je omiljeni borac, hrabar, ali kratkog fitilja. Volio bi da prede tu stepenicu , pobjedi Rica Verhoevena i osvoji 1 mjesto, pa neka se umirovi.

  • IskrenDoBola 20.03.2022.

    Ovi cijepljeni se pretvaraju u Balkance 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare