To je to što me zanima!

Cirkus u norveškom rukometu! Igrači imaju slike gole kolegice

Ne znam želim li biti dio kolektiva koji više štiti kolege koji su počinili seksualno uznemiravanje, nego mene osobno, riječi su Nore Mork, jedne od najboljih svjetskih rukometašica kojoj su hakirali mobitel...
Vidi originalni članak

Norveški rukometni savez u cijelosti potresa skandal izazvan 'curenjem' eksplicitnih fotografija poznate tamošnje rukometašice Nore Mork (26).

Reprezentativki je hakiran mobitel za vrijeme okupljanja ekipe i s njega su preuzete obnažene fotografije koje su počele kružiti među igračima muške reprezentacije koji se nalaze trenutno u Hrvatskoj na Europskom prvenstvu.

RASPORED NOVE SKUPINE Protiv Bjelorusa već u četvrtak pa Norvežani i za kraj Francuzi

Protivnici 'Kauboja' u subotu navodno na svojim uređajima posjeduju slike kolegice, no nisu htjeli ništa komentirati jer kako kažu, koncentrirani su samo na rukomet.

S druge strane, očajna Mork sprema tužbu i najavljuje odlazak iz reprezentacije.

- Bila sam skroz slomljena. To je moje okruženje i mislila sam da su to ljudi koji bi se trebali brinuti o meni. Jako sam razočarana i žao mi je. Savez je obaviješten da razmišljam o svojoj budućnosti u reprezentaciji i ne znam želim li biti dio kolektiva koji više štiti kolege koji su počinili seksualno uznemiravanje, nego mene osobno - rekla je Mork norveškim medijima.

Izbornik muške reprezentacije Christan Berge te kapetan Bjarte Myrhol izbjegavali su odgovarati na pitanja vezana uz ovaj skandal...

- To je nešto što ne trebamo raspravljati preko medija, nego međusobno. Tužni smo zbog svega... Razgovarao sam s njom i bio sam izravan i rekao joj da je ovo sve plasirano u krivo vrijeme, usred prvenstva - poručio je kapetan.

Predsjednik norveškog rukometnog saveza Kare Geir Lio potvrdio je da priče nisu tek puki tračevi.

- Želimo se brinuti o njoj i dati joj najbolje savjete. Mi se ograđujemo od njenih izjava. Savez je obaviješten da su neki igrači dobili slike na mobitel, ali su rekli i da su ih izbrisali.

Savez nije poduzeo još ništa, njima je u glavama samo završnica turnira u Hrvatskoj.

- Samo hoću reći da su me kolege maltretirale i da nitko nije odgovarao već predugo - zaključila je ponajbolja svjetska rukometašica.

Nora je inače u vezi s nogometašem ruskog Krasnodara i norveškim reprezentativcem Stefanom Strandbergom (27).

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Zvjezdan_Svemirkovic 18.01.2018.

    Ne mora se stidjeti svog golog tijela. Neka se samo sjeti Adama i Eve i nekih plemena na ostrvima.

  • ikik_1 18.01.2018.

    Gdje se mogu vidjeti slike?

  • simunicevdom 18.01.2018.

    Ja se nikad ne bi sliko go i stavljo na mobil.. A ko radi nek se srami posljedica ili ne ok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare