To je to što me zanima!

Ćiro: Jao si ga Portugalu, mislim da su se malo zaj...

Trener nogometne reprezentacije BiH smatra svoju momčad autsajderom u srazu s moćnim Portugalom. No, to ne znači da se predaje...
Vidi originalni članak

Irska ide na..., rekao je voditelj ždrijeba u Zürichu, zastao, izvukao papirić i dovršio: Francuske.
- Uh, dobro - odahnuo je Ćiro Blažević. No već je u sljedećem trenutku problijedio. Bosna i Hercegovina za nastup u Južnoj Africi morat će u dvije utakmice pobijediti Portugal.
- Jao si ga Portugalcima. Svima koji su uoči ždrijeba pod svaku cijenu htjeli BiH poručujem: 'Gadno ste se zaj......’ - rekao je Ćiro nakon izvlačenja. Prvu utakmicu igraju 14. studenog u Portugalu, a uzvrat je u Zenici četiri dana poslije.
- Realno, imaju zaista odlične igrače i za mene su nogometna velesila. Bit će nam teško, jako teško... Mislio sam da ćemo imati barem malo sreće u ždrijebu. Ipak, što je tu je, dobili smo Portugal - rekao je najbolji strijelac BiH Edin Džeko.
Izbornik Portugala Carlos Queiroz zadovoljan je ždrijebom, no na spomen Cristiana Ronalda smijeh mu je naglo nestao. Iako ga je madridski Real zamolio da u susretu protiv Malte poštedi Ronalda, koji još nije bio zaliječen, Quieroz se oglušio. Ronaldo se već u 15. minuti uhvatio za gležanj i napustio teren. Nije sigurno hoće li zaigrati protiv BiH.
- Vjerujem da će Ronaldo biti spreman za dvije utakmice protiv BiH. Njegov izostanak i te kako bi se osjetio - rekao je portugalski izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • sb-ustanik 20.10.2009.

    Zelim Bosni isto ono sto su oni nama zeljeli u ovim kvalifikacijama,toliko podsmjijavanja kad se nismo uspjeli kvalificirati a pojma nemaju ,prvi puta u povijesti imaju priliku igrati nedje a ni to nece moci ,bitno da oni podrzavaju sve muslimanske zemlje kad igraju protiv bilo koje druge katolicke ili pravoslavne zemlje,nije njih briga za nogomet bitna je samo vjera i nacionalizam sto su i pokazali kad smo igrali protiv turske iste te zemlje koja ih je 500 godina porobljavala i koja ih je poturcila a oni uz njih samo da budu protiv katolika,isto bi oni bili i protiv Ceha ,Svedana ili bilo koje zemlje ako nije muslimanska a dobro znamo sto su muslimani,svaki dan se imamo prilike uvjeriti u to,svijet bi definitivno bio bolji bez muslimana.

  • user_36186 20.10.2009.

    pošto je portugal jači na papiru,a bih trenutno u dosta boljoj formi šanse su 50/50.....iako obožavam ronalda ipak bi više volio da komšije prođu...a što se njega tiće...svi dobro znamo da on ni upola ne igra dobro za portugal kao što je to slućaj bio man.utd i sada real m....tako da nevjerujem da pojedinac moze prevagnuti....jel tu su i odlični džeko...ibišević...misimović....ugl biti ce predobra tekma i ako netko može kake karte riješit(lignja@hotmail.com)....:):)

  • Marin16 20.10.2009.

    Malo ste se previse uzivili, ne vjerujem bas da imate sanse protiv portugala

Komentiraj...
Vidi sve komentare