To je to što me zanima!

Ćiro preporodio Zadar: Moram pobjeđivati ili će biti 'Ćiro, p...'

Ćiro Blažević imao je premijeru iz snova na klupi Zadra. U 8. kolu na Stanovima je pao Slaven Belupo (4-0). To je bila tek druga pobjeda nogometaša Zadra u sezoni
Vidi originalni članak

Ćiro Blažević imao je sjajnu premijeru na Stanovima. Njegov je Zadar bio bolji od Slaven Belupa u 8. kolu HNL-a. Zadrani su slavili 4-0. Pešić, Terkeš, Hrgović i Pušić su zabili. Nakon prvih 45 minuta bilo je 3-0 za Zadrane na Stanovima.

- Cijelu noć sam razmišljao da li staviti Pušića ili ne i odlučio da mora igrati. Baš sam pogodio. Bio je najbolji na terenu - rekao je Ćiro Blažević nakon utakmice.

Pitali su ga kakav mu je bio Pešić.

Pešić? Pa sada sam rekao da je bio dobar. Aha, Pešić, ne Pušić? Ma i on je bio dobar, ne znam im još ni imena. Kratko sam tu - rekao je Ćiro i dodao:

- Moram nadograditi momčad i pobjeđivati jer će opet biti "Ćiro, pederu". 

Zadar je nakon mjesec i pol ponovno nekoga dobio. To je tek druga pobjeda momčadi sa Stanova u osam kola prvenstva. Trener svih trenera pokrenuo je Zadar i slavio u derbiju začelja. Vratio se Ćiro u HNL nakon što je Slobodu vratio u prvu ligu BiH. Sad je u novoj misiji spašavanja, a početak je kao iz snova. Četiri komada njegovih marinaca na premijeri na Stanovima...

HNL, 8. kolo:

  • Zadar - Slaven 4-0 (Terkeš 7, Pešić 22, 83, Hrgović 36 (p))
Idi na 24sata

Komentari 38

  • tomicalomica 14.09.2014.

    Ciro nije mali mis. Jao si ga Dinamu , Rijeci , a Hajduk da ne spominjem kada dodju u Stanove

  • user_6588 14.09.2014.

    Ćiro je majstor, lisac bez konkurencije...

  • the king 123 14.09.2014.

    Ćiro p*****

Komentiraj...
Vidi sve komentare