To je to što me zanima!

Ćiro: Ma ne bih dao hrvatsku broncu ni za 7 milijardi dolara!

Trenera svih trenera, koji je "vatrene" odveo do trećeg mjesta na SP-u u Francuskoj 1998., neugodno je iznenadila vijest kako jedna od 30 brončanih medalja ide na javnu dražbu
Vidi originalni članak

Sine moj, netko se s nama za*ebava. Čuj, prodaje se naša bronca iz 1998. za 7500 eura, u čudu je komentirao Ćiro Blažević.

Trenera svih trenera, koji je "vatrene" odveo do trećeg mjesta na SP-u u Francuskoj 1998., neugodno je iznenadila vijest kako jedna od 30 brončanih medalja ide na javnu dražbu na internetskoj aukcijskoj kući The Saleroom.

NAPRAVLJENO IH JE 30 Netko prodaje hrvatsku broncu iz '98. procijenjenu na 7500 €!

- Radi se o apsolutnoj rijetkosti u aukcijskoj prodaji - stoji u opisu oglasa medalje, čija je početna vrijednost procijenjena na 7500 eura.

- Pa ne može se to prodati za sedam milijardi dolara, a kamoli za 7500 eura?! Eto kolika je vrijednost te medalje - dodao je Ćiro Blažević.

Medalje su u Parizu dobila 23 igrača, izbornik Ćiro i još šestorica članova stožera. Tko je broncu stavio na licitaciju, zasad nije poznato.

- Neka Ćiro provjeri da mu netko nije ukrao njegovu iz sefa - nasmijao se sadašnji izbornik Zlatko Dalić pri povratku iz Engleske i dodao:

- Drugi put kad se svi skupe, neka donesu medalje pa ćemo onda vidjeti komu fali...

Zainteresirani mogu ostaviti ponude od 7. do 8. prosinca.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • pero_zmaj 19.11.2018.

    Svaka čast Ćiri, al po čemu je on i dalje "trener svih trenera", jedino što je za sada najviše utakmica bio trener. Bolji uspjeh od njega i trenutni postotak pobjeda ima Dalić. Po stažu jednak i po postotku pobjeda bolji je Bilić.

  • Puta Madre 19.11.2018.

    Hehe klaun.

  • BrunoŽeruk 19.11.2018.

    Medalja ne vrijedi nista ako je sam nisi osvojio, a onim deckima koji je jesu vrijedi puno, a ne nekih 7 tisuca eura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare