To je to što me zanima!

Ćiro na Parku mladeži: Opasna momčad s odličnim trenerom...

Zagrebu želim puno sreće, ali nakon ove utakmice, kazao je Vulić čija će momčad u subotu na Parku mladeži ugostiti momčad Zagreba koju predvodi Ćiro Blažević
Vidi originalni članak

Četiri utakmice u nizu bez pobjede zabrinule su čelnike RNK Splita, a kad se tome doda da su među njima i dva ogleda u Kupu s niželigašima Orkanom iz Dugog rata i Mračajem iz Runovića, koje su 'crveni' prošli tek nakon udaraca s bijele točke, jasno je zašto se u Parku mladeži oglasilo zvono za uzbunu. U 270 minuta protiv Osijeka na Parku mladeži, te dva Kup ogleda 'crveni' nisu postigli niti gola, pa je jasno gdje je problem. 

- Ne bih rekao da su to nešto lošiji rezultati. Kup je natjecanje u kojem je najvažnije proći dalje, nemojmo podcijeniti nikoga. Trebali smo pobijediti 5-6 razlike, no Kup je nezgodan. Jednom sam kao igrač Hajduka u Kupu jedva prošao Metalca iz Siska - prisjetio se trener Splita Zoran Vulić, koji se nada da bi njegova momčad mogla ponoviti utakmicu sa Zagrebom, koju su igrali prije dva tjedna. 

- Isti teren, isti protivnici, ja se nadam da će biti i isti rezultat, naša pobjeda. Zagreb je odlična momčad, s odličnim trenerom, no mi imamo mladost i iskustvo, imamo karakter i vjerujem u našu pobjedu. Zagrebu želim puno sreće, ali nakon ove utakmice - kazao je Vulić, koji je biranim riječima govorio o protivniku. 

- Radi se o napadačkoj momčadi, punoj dobrih pojedinaca, imaju Šovšića, Medića, Jurendića, Abdurahimija, uz to im se vraća i Štrok...

Splitu će nedostajati Križanac i Pehar, no u postavu se vraća Hrgović. 

- Ušli smo u malu rezultatsku krizu, ali dobro smo radili, spremni smo i želimo od prve minute pokazati da želimo ta tri boda i samo to nas interesira. Naša želja i angažman neće izostati - kazao je Hrgović, koji je među brojnim kvalitetnim igračima Zagreba u prvi plan gurnuo Mitrovića.

- Čini mi se da je njihov najjači adut Mitrović. Ušao je i u Zaprešiću i zabio, kao i u nekim ranijim utakmicama. 

Hrgović vjeruje da će njegova momčad uspjeti izboriti Europu, a na ruku im ide i raspored.

- Drago mi je da ne idemo u Osijek i Vinkovce, izbjegli smo ta daleka gostovanja, no u trećem dijelu će biti svima teško, dosta klubova se bori za opstanak i za Europu i svaka utakmica bit će na nož.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • WOMANIZER 08.03.2013.

    nema do ćire, legende! :)

  • Mokri bandit 08.03.2013.

    Mate Pehar bomba igrac

  • Tolerancija 08.03.2013.

    s cirom zagreb igra ko na dopingu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare