To je to što me zanima!

Ćiro: Ne mogu ni na ulicu, imam četiri tjelohranitelja

Sad je izbornik neki mladi kineski stručnjak, ali već se stvara klima za mene. Napravio sam čudo. Ovo ne bi uspjela niti dva Mourinha, priča Ćiro
Vidi originalni članak

Imao sam mira prvih nekoliko dana, ali kad smo počeli pobjeđivati, nastao je pravi šou, rekao je Miroslav Ćiro Blažević.
Njegov Shenhua prvi je u prvenstvu, a time su Ćirine 'nevolje' još veće.
- Dolaze mi škole te djeca traže autograme i slikanje s Ćirom. Svi su poludjeli za mnom. Imam vozača, a predsjednik kluba se boji za mene te mi je dao i četiri tjelohranitelja. Više ne mogu izaći normalno na ulicu, odmah se skupi gomila ljudi oko mene - prepričava Ćiro, koji je fasciniran Šangajem i Kinom.
Prvih nekoliko tjedana živio je u hotelu u centru grada. Nedavno se preselio blizu trening-kampa kako bi uštedio na vremenu.
- Na 50. katu su mi napravili mali botanički vrt. Ali što ću tamo? Pogledam kroz prozor, a ne vidim ništa, samo zgrade. I to još više od mojeg hotela. A bio sam na 50. katu.
Ćiru su već počeli spominjati kao novog kineskog izbornika.
- Sad je izbornik neki mladi kineski stručnjak, ali već se stvara klima za mene. Napravio sam čudo. Ovo ne bi uspjela niti dva Mourinha.
ŽELIM DOVESTI DINU DRPIĆA
Halo, Dino? Pa, gdje si mi? Je l' te zanima igranje u Kini? Treba mi jedan stoper, a mislim da si ti idealan, nazvao je Ćiro bivšeg Dinamova igrača, no nije dobio odgovor o mogućoj suradnji.
- Eh, da mi je Dino Drpić, sigurno bih bio prvak - završio je Ćiro.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • casio 10.06.2010.

    Di će Nives među majušne Kineze. Naučena je ona na balkanske dimenzije.

  • bosnia_80 10.06.2010.

    stari lisac zove dinu zbog nives :) ...jer kako drugačije objasnit ovaj navodni poziv, od toliko stopera njemu baš on fali :P

  • ecolozzi 10.06.2010.

    Neznam više što reć.

Komentiraj...
Vidi sve komentare