To je to što me zanima!

Ćiro: Bjelica dokazao veličinu, a kakvi su tek bili ovi mangupi

Bjelica je odlično postavio utakmicu, mudro je složio najbolju postavu i dokazao da je velik trener. Ovo je povijesna prilika, ovi dečki mogu proći dalje, kaže Blažević nakon remija u Harkivu
Vidi originalni članak

Šteta je velika što nismo pobijedili jer nam je malo nedostajalo. Svaka čast Bjelici i njegovim dečkima. Atmosfera u Zagrebu je fenomenalna, opet se živi za Dinamo. Sve me ovo podsjeća na neka davna vremena, kada su svi u Zagrebu živjeli za Dinamo. Ipak, moje mišljenje je da je Bjelica najzaslužniji za ove rezultate Dinama i samo neka tako nastavi. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odlično je postavio utakmicu, ali ne mislim da se prilagodio Šahtaru, on je mudro od igrača koje ima složio najbolju postavu. I opet dokazao da je velik trener. A tek Dani Olmo... Strašan igrač! Sine, ne znam gdje ću od sreće. Utakmicu sam gledao u omiljenom zagrebačkom kafiću Charlieju. Baš sam bio oduševljen....Ma, mislim da su oduševili cijelu domovinu, oni su postali pravi vitezovi, trebamo im se svi duboko zahvaliti i nakloniti. Dinamo je strašno jak na svim pozicijama.

KALKULACIJE Ni pobjeda nad Šahtarom ne jamči ništa, puno ovisi o Cityju

Dokaz je i tome da su bez straha ušli u utakmicu, napadali smo i malo je nedostajalo za treći gol i onda bismo ih dotukli. Bilo bi glupo nekog isticati. Dinamo je moćan u svim segmentima igre. 

Oršić i Olmo bili su sjajni, to se lako vidjelo, ali ovi mangupi iza njih zaustavili su sve napade Ukrajinaca. Rezultat je veći kad se zna da su oni ipak bili mali favoriti.

ŠTO JE ON GLEDAO? Trener Šahtara: Remi je realan. Penal Pjatova? Teško je suditi

Žalim za pobjedom, imali smo i stativu, ali sad mi odlučujemo. I ovo je povijesna prilika, ovi dečki mogu proći dalje u Ligi prvaka. Uvjeren sam da će Maksimir biti pun jer ovaj Dinamo to zaslužuje. Na utakmici protiv Atalante bila je veličanstvena atmosfera, takva će biti i protiv Šahtara. 

Bjelica je moj legitimni nasljednik! Kad sam vidio ovu euforiju, ovo slavlje, sve me podsjetilo na moju 1982. Dinamova publika ne priznaje folirante, odmah oni shvate anomalije i igrače koji nemaju srce. A ovi igrači imaju muda! I ono što je najvažnije, grad opet živi za svoj Dinamo. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 23.10.2019.

    Na SP-u imao vise srece od Dalića i njega zovu trener svih trenera... Imao je najbolju generaciju Hrvatske i on proda Francuzima utakmicu, a vrlo vjerojatno bi pobijedili onaj ocajni Brazil....

  • hrvatovic 23.10.2019.

    a ne kaže Ćiro, zove li ga i Bjelica za savjete kao Dalić?

  • mrTrobec 23.10.2019.

    Vidi se da je dobio udarac u glavu,postao je pametniji

Komentiraj...
Vidi sve komentare