To je to što me zanima!

Ćiro postao počasni izbornik: Ma kad smo zabili gol Rusima, odmah me sve prestalo boljeti

Skupština HNS-a prošla je posve mirno, došli su i Hajdukovi predstavnici i čestitali predsjedniku saveza. A najveći je pljesak dobio neponovljivi Miroslav Blažević
Vidi originalni članak

U Zagrebu je danas održana još jedna Skupština Hrvatskog nogometnog saveza. Zanimljivo, zagrebački hotel Westin bio je centar sporta u glavnom nam gradu, uz Skupštinu HNS-a tu smo naletjeli na Igora Vorija i hrvatske rukometaše koji se pripremaju za Europsko prvenstvo, najbolju sportašicu godine Mateu Jelić koja je bezbrižno šetala u društvu trenera Tonija Tomasa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovoga puta na samoj Skupštini nije bilo (pre)velike dramatike, u Zagreb su stigli i ljudi iz Hajduka čiji je predstavnik Ivan Matana javno čestitao Marijanu Kustiću na izboru za novog predsjednika HNS-a. Jasno, Splićana nije bilo na posljednjoj izbornoj Skupštini na kojoj je Kustić postao čelni čovjek HNS-a, pa su mu u Hajduku čestitali s malim zakašnjenjem.

- Iza nas je sjajna nogometna sezona, svi možemo biti ponosni, ali to je rezultat i plod velikog zajedništva koje vlada u našoj nogometnoj obitelji. I ovom prilikom čestitam izborniku Zlatku Daliću, njegovom stožeru i svim igračima na izborenom plasmanu u Katar. Želim čestitati i Igoru Bišćanu koji s U-21 reprezentacijom velikim koracima grabi prema novom velikom natjecanju - poručio je Marijan Kustić.

Najveći pljesak na Skupštini dobio je Ćiro Blažević koji je postao počasni izbornik...

- Izuzetno sam sretan. Pripremio sam govor, ali prije mene je nastupio gosp. Vedriš koji je na lakonski način rekao sve što sam ja planirao. Mi više nismo anonimni, sada smo autoritet u najpopularnijem sportu. A kad nešto ne štima u rukovodstvu, to se onda vidi i na terenu, onda je sve nepopravljivo. Sada ponosno gledam na ovu generaciju, izbornika Dalića i sve vas. Naše bake i djedovi su znali, lakše je nešto postići, nego to sačuvati. Sada moramo udvostručiti pažnju i rad, ali ova organizacija HNS-a mi daje razloga za optimizam, znam da ćemo opet na Svjetskom prvenstvu igrati važnu ulogu. I da, kapacitet Zlatka Dalića najbolje zna vaš Ćiro - poručio je u svom stilu Ćiro Blažević, pa nastavio:

- Ona utakmica s Rusijom? Tada sam shvatio da ne možemo pobijediti, da je to takav dan, da nas ne ide, ali konstatiram si sa sigurnošću da te Ruse baš nikad ni najveće nacije nije uspjele deklasirati kao mi, pa si kažem "mogu mirno spavati". I tada je pao gol. Odmah me preostao moj rak boljeti, ma je*o mu ja mater. Rekao sam danas izborniku Daliću "mi možemo biti spokojni, ti si afirmirao hrvatsku mladost, sada ne možeš više s velikog natjecanja nazad doći praznih ruku".

POGLEDAJTE I VELIKI INTERVJU S LEGENDARNIM TRENEROM ĆIROM BLAŽEVIĆEM: 

   

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nokia8 22.12.2021.

    Ciro treba da zahvali Kadrijasovu na autogolu, ono je zaista najbizarniji autogol koji sam video.

  • Samarsa 22.12.2021.

    Cirkus u režiji Linoladića

  • KajzerSose 22.12.2021.

    Hajduk- Debrecen... 0:8Nikakav trener, nikakva osoba, HDZ-ov otirač za noge, sluga pokorni...

Komentiraj...
Vidi sve komentare