To je to što me zanima!

'Sanader je u vrećama nosio, a Jadranka će ih sve pozatvarati'

U Kini mi je legao milijun. Tko to može u ovoj dobi? Nitko osim Ćire. Zato ću doći živjeti u Sarajevo sa velikim novcima da vas zaj.....m, rekao je Blažević za Avaz
Vidi originalni članak

Mislio sam da je Sanader ćapio malo, a on u vrećama nosio, komentirao je za sarajevski Avaz Ćiro Blažević aferu sa bivšim hrvatskim premijerom. Kazao je i kako će "im Jadranka Kosor svima doći glave".

- Vjerujem da će od Hrvatske napraviti što treba, a ove kriminalce pozatvarati. Jadranka je provjereno poštena. Nju meljaju po novinama zbog nekih torbica, a ovi odnijeli desetine milijuna. Jadranka je prava sto posto i očisti će vlast od hohštaplera - kazao je Ćiro koji je od Kine dobio milijun dolara da vodi olimpijsku reprezentaciju, a kazao je da će dobiti pet milijuna ako ih odvede na Olimpijadu u Londonu.

Na upit da li će ga utakmica u kojoj je sa selekcijom BiH protiv Portugala izgubio baraž proganjati do kraja života, kazao je u svom stilu:

- Neće mene, vas će. Boli mene k...c! U Kini mi je legao milijun. Tko to može u ovoj dobi? Nitko osim Ćire. Zato ću doći živjeti u Sarajevo sa velikim novcima da vas zaj.....m!

Idi na 24sata

Komentari 63

  • biberrr 23.12.2010.

    Ćiro majstore,stvarno si legenda. A kada Jaca završi u buvari,brzo ćeš ti od nje oprati ruke,kao sada od Sanadera koji je vreće nosio.

  • thom callin 22.12.2010.

    Smranader je nosil,a Vlaisavljevicka je brojila lovu... I sad ko koga tu jebe...?

  • branko ljubić 21.12.2010.

    Ak ti je Jaca tak dobra uzmi si je doma ćiro!! Glupa je ko tuka, Sanader je lopov teški, ali je bolje vodio državu nego ova štalska životinja, dabogda i ti iza rešetaka.11

Komentiraj...
Vidi sve komentare