To je to što me zanima!

Ćiro: Šanse da generacija '97. sruši Zdravka su ravne nuli

Zdravka Mamića nitko ne može otjerati jer je toliko jak da nemaju šanse. Naravno, postoji opcija da on sam ode i to je jedina opcija, rekao je Ćiro, "trener svih trenera"
Vidi originalni članak

Ćiro Blažević je u Travniku pred oko 200 okupljenih na predavanju 'Formula egzistencije i uspjeha' pričao o svom životu, ne samo o trenerskom aspektu, već i privatnom. 

Najzanimljiviji odgovor "trener svih trenera" dao je ipak na pitanje o generaciji '97. (Dario Šimić, Silvio Marić, Igor Bišćan, Tomo Šokota) koja bi htjela da se u Dinamu održe demokratski izbori po principu jedan član - jedan glas, što bi vjerojatno značilo i kraj vladanja Zdravka Mamića.

- Mamića nitko ne može otjerati jer je toliko jak da nemaju šanse. Naravno, postoji opcija da on sam ode i to je jedina opcija. Ja sam njega stvorio. On je od svega toga napravio 'biznis' i najveće je zlo hrvatskog nogometa - rekao je Ćiro za tamošnji Drukčiji radio i dodao:

- Šanse da ta četvorka 'sruši' Zdravka ravne su nuli.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • drakula1985 26.03.2014.

    bjezi ciro posto si senilan idi u penziju tandzarino si godiste...

  • silent_ninja 25.03.2014.

    molim administraciju 24 sata da mi dodijeli jos koji bedž s obzirom da tek imam dva, a na portalu sam par godina....unaprijed zahvaljujem.

  • šanto5 25.03.2014.

    Zašto on ne bih stvarno shvatio da je narod protiv njega i da se povuće kao što je najavio, ajmoooo svi djelujte na njega da omogući mladim snagama ulazak u klub i nek djeluje iz sjene ...koliko mu ovi dozvole...

Komentiraj...
Vidi sve komentare