To je to što me zanima!

Ćiro: Uvijek mi je velika želja bila voditi Zvezdu!

Miroslav Ćiro Blažević, izbornik BiH, dao je intervju srpskom tabloidu Kurir. Naglasio kako bi volio vidjeti SFRJ na idućem SP-u u Južnoj Africi...
Vidi originalni članak

Vi Srbi, j...š mi mater, odoste do neba s Radomirom Antićem! Taj čovjek, između ostalog moj veliki prijatelj, jedan je od najnamazanijih trenera. Kada to kažem, isključivo mislim na nogometnu namazanost. Antić ima karizmu i veliki je motivator! I zato ćete se bez problema plasirati na Svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku, izjavio je Ćiro Blažević za srpski Kurir.
Karizmatični Ćiro, aktualni izbornik Bosne i Hercegovine, vjeruje da su “orlovi” među najboljim reprezentacijama u Europi.
- Antić ima lak posao jer Srbi imaju sjajne igrače. Neki su među najboljima u Europi. Ipak, bez pravog trenera, kakav je Radomir, ne bi im koristilo niti 11 Maradona - izjavio je brončani iz Francuske 1998. godine.
Blažević nije ostao ravnodušan na iznimno tešku situaciju u kojoj je Crvena Zvezda.
- Uvijek sam pričao da mi je velika želja bila da treniram Zvezdu. Međutim, u ono vrijeme Džaja i Cvele nisu htjeli da me angažiraju. Tada nije bilo pametno da Hrvat trenira Zvezdu, kao ni Srbin Dinamo. Kada bih imao desetak godina manje i ako bi Džaja bio predsjednik, smjesta bih došao u Beograd i dao sve od sebe da pomognem Zvezdi - kazao je Ćiro za Kurir i zaključio:
- Sanjam SFRJ na SP-u! Volio bih tamo vidjeti Hrvate, BiH i Srbiju. Neka svijet vidi da imamo nove Bobane, Savičeviće i Stojkoviće!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • infishan 03.11.2008.

    jednom klaun zauvijek klaun..koliko je samo naivaca palo na njegovo \"domoljublje\"..a on je bio i ostao najveći uvlakač i dupelizac ovih prostora..sve će reći i sve učinit samo da se dodvori..

  • user_28352 02.11.2008.

    Ćiro............pederu !!!!!!!!!!!!!!!

  • dell boy 02.11.2008.

    Nije ciro lud, zna i on sta je veliki klub. Pa ko nebi volio voditi prvaka evrope......

Komentiraj...
Vidi sve komentare